Brabant Onderneemt: No wasted food
Op grote schaal een antwoord geven als het gaat om voedselverspilling! Dat is het doel van De Verspillingsfabriek in Veghel. In de Verspillingsfabriek worden van waardeloze reststromen of reststromen met een minimale waarde smaakvolle producten gemaakt. Niet alleen consumenten gooien elke dag veel eten weg: wel 50 kilo per persoon per jaar, ofwel honderdduizend vuilniswagens vol. Ook leveranciers van groenten, fruit en vlees, voedselproducenten en supermarkten zijn megaverspillers. Daar moeten we iets aan doen en daar kunnen we iets aan doen!
10 november 2016 - 16:30 tot 19:30 | |
Ondernemen, Inspiratie | |
Gratis | |
Three- Sixty, Veghel | |
Meer info en aanmelden |
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.
Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.
De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.