Het coronavirus is helaas nog steeds onder ons. Dat heeft ook effect op ons shopgedrag. Hoe dit zit?

Lees verder »

Het consumentenvertrouwen daalt. Mensen zijn minder snel bereid om een aankoop te doen. Hoe dit zit en wat dit betekent, lees je hier:

Lees verder »

Op zaterdag 20 november, op de Dag van de Ondernemer, werden de Foty (Freelancer Of The Year) awards uitgereikt! Dit jaar konden ondernemers voor drie categorieën worden genomineerd; beste zzp’er, beste starter en publiekslieveling.

Lees verder »

Week van de Ondernemer

16 november 2021

Deze week is het de Week van de Ondernemer. Bekijk hier het programma van deze week met alle inspirerende sprekers van onder andere Bol.com en KIA.

Lees verder »

De meeste corona-steunmaatregelen van de overheid gelden sinds 1 oktober niet meer. Maar waar kun je als zzp’er dan nog wel terecht voor steun? Lees hier de beste tips.

Lees verder »

Vandaag weer een persconferentie over de huidige coronasituatie. De besmettingen lopen wederom op. Tijd om in te grijpen volgens het kabinet. Lees snel verder:

Lees verder »

Webwinkelverkopen ‘normaliseren’ na bizarre bestelstijgingen tijdens de coronacrisis. Lees er hier meer over:

Lees verder »

De werkloosheid is in de maand september weer wat gedaald. Volgens het (CBS), Centraal Bureau voor de Statistiek is het die maand duizenden mensen gelukt om weer aan het werk te gaan.

Lees verder »

Mensen verdienen te veel voor een woning. Wat zeg je? Dat kan toch niet? Toch is het zo. Lees verder en kom erachter hoe dit zit.

Lees verder »

Het is Diversity Day. Op deze dag staan we stil bij een steeds diversere en inclusievere wereld. Want, pas als jij jezelf kunt zijn, kun je je talent helemaal benutten.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.