80% van de Nederlandse zzp’ers spaart geen vakantiegeld. Slechts 15% legt maandelijks geld opzij om van op vakantie te gaan, blijkt uit onderzoek van GFK.

Lees verder »

Het afgelopen kwartaal steeg het aantal mensen met een betaalde baan naar bijna 8,6 miljoen. Dat is ruim 80 duizend meer dan een half jaar geleden.

Lees verder »

Ondernemers moeten zieke werknemers tot 2 jaar doorbetalen, binnenkort wordt dit ingekort naar 1 jaar. Vakbonden en werkgevers zijn er bijna uit.

Lees verder »

Het gemiddelde uurtarief van zzp'ers is dit jaar niet gestegen, maar voor het eerst sinds 2014 ook niet gedaald.

Lees verder »

In juni van dit jaar steeg de omzet van de detailhandel in Nederland met 4,3% ten opzichte van juni 2016. Vooral online steeg de omzet, met maar liefst 19,5%.

Lees verder »

Door het tekort aan mensen in de bouw stijgen de uurtarieven van zelfstandige bouwvakkers naar gemiddeld 45 euro. Dit was tijdens de crisis nog 25 euro.

Lees verder »

Sinds gisteren zijn de onderhandelingen tussen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie weer opgepakt. Wat moet er de komende weken nog geregeld worden voor zzp’ers?

Lees verder »

Afgelopen maand stegen de prijzen voor goederen en diensten met 1,3% ten opzichte van juli 2016. Vooral vakanties en vliegtickets werden duurder.

Lees verder »

51% van de MKB-ondernemers wil de AOW-leeftijd weer terug naar 65 jaar. Bij werknemers is dat zelfs 63%. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag.

Lees verder »

De branchevereniging voor bakkers heeft een klacht ingediend bij Autoriteit Consument & Markt (ACM) over de pintarieven in Nederland.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.