De meeste mensen gebruiken een Excel-bestand óf een online programma om de boekhouding te doen. Welke van de twee past het beste bij jou? Je leest het hier.

Lees verder »

Een leven lang gratis boekhouden winnen? Dat wil jij toch ook? Klik voor meer informatie over deze te gekke winactie en doe mee!

Lees verder »

De krapte in personeel op de bouw is weer op het niveau van voor de coronacrisis. Het is lastig om bouwpersoneel te vinden maar het is zeker zo lastig het personeel te behouden. Hoe speel je daar als werkgever op in? Wij hebben dé tips voor je.

Lees verder »

Weten waar je allemaal op moet letten bij het afsluiten van je boekjaar? Lees dan snel verder en start het nieuwe jaar met een overzichtelijke boekhouding!

Lees verder »

Heb jij door de aanscherping van de coronaregels steun nodig? Vraag deze dan nu opnieuw aan.

Lees verder »

Het coronavirus is helaas nog steeds onder ons. Dat heeft ook effect op ons shopgedrag. Hoe dit zit?

Lees verder »

Het consumentenvertrouwen daalt. Mensen zijn minder snel bereid om een aankoop te doen. Hoe dit zit en wat dit betekent, lees je hier:

Lees verder »

Op zaterdag 20 november, op de Dag van de Ondernemer, werden de Foty (Freelancer Of The Year) awards uitgereikt! Dit jaar konden ondernemers voor drie categorieën worden genomineerd; beste zzp’er, beste starter en publiekslieveling.

Lees verder »

Week van de Ondernemer

16 november 2021

Deze week is het de Week van de Ondernemer. Bekijk hier het programma van deze week met alle inspirerende sprekers van onder andere Bol.com en KIA.

Lees verder »

De meeste corona-steunmaatregelen van de overheid gelden sinds 1 oktober niet meer. Maar waar kun je als zzp’er dan nog wel terecht voor steun? Lees hier de beste tips.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.