De werkloosheid in Nederland is de afgelopen 3 maanden afgenomen naar 348 duizend. Het aantal werkenden is bovendien gestegen naar bijna 8,8 miljoen.

Lees verder »

Vorig jaar is het aantal snelgroeiende bedrijven flink gestegen. In totaal zijn er nu volgens het CBS bijna 8.500 snelle groeiers, 1.200 meer dan in 2016.

Lees verder »

De productie van Nederlandse industriebedrijven is in juni 3,4% gestegen, in vergelijking met juni 2017. In mei was dit, volgens het CBS, nog 3,2%.

Lees verder »

In de maand juni hebben bouwbedrijven opnieuw meer orders binnen gehaald. Er is nu in de bouwsector voor 10,2 maanden werk, meldt het EIB.

Lees verder »

Ondernemende moeders met een zoon of dochter tussen de 10 en 13 jaar kunnen een compensatie krijgen van maximaal 5.600 euro per kind.

Lees verder »

Gisteren meldde de NOS dat bepaalde beroepen, zoals dakdekker, steeds slechter te verzekeren zijn. Bovendien zijn de verzekeringen vaak erg duur. Wat nu?

Lees verder »

Ondernemers in de industrie zijn weer minder positief dan vorige maand. Het vertrouwen in de industrie daalde volgens het CBS van 7,7 in juni naar 6,3 in juli.

Lees verder »

De omzet van Nederlandse webshops steeg in het eerste kwartaal van dit jaar met 21,8%. De afgelopen jaren steeg ieder kwartaal de omzet met minimaal 16%.

Lees verder »

Heb je je btw-aangifte over het tweede kwartaal al gedaan? Je hebt nog tot aanstaande dinsdag. Op 31 juli moet de btw-aangifte én de betaling bij de Belastingdienst binnen zijn.

Lees verder »

Maaltijdbezorgdienst Deliveroo heeft gisteren de rechtszaak gewonnen die een van haar koeriers had aangespannen vanwege de zzp-constructie van het bedrijf.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.