Stap jij ’s ochtends ook nooit de deur uit zonder je favoriete podcast? Tegenwoordig kun je het onderwerp zo gek niet bedenken of er is wel een podcast over gemaakt. In dit nieuwsbericht hebben wij de meest inspirerende podcasts over ondernemen en ondernemers voor je op een rijtje gezet.

Lees verder »

Ben je ondernemer en ben je in de betalingsproblemen gekomen door Corona? Vraag dan bijzonder uitstel van betaling aan of verleng het. Let op: dit kan tot en met 30 juni 2021!

Lees verder »

Het is vandaag Wereld Wachtwoord Dag. Een dag om even stil te staan bij jouw wachtwoorden, want hoe makkelijk zijn die te kraken?

Lees verder »

Je hebt nog maar een paar dagen om je aangifte inkomstenbelasting te doen. Lees snel verder.

Lees verder »

Je hebt nog maar een paar dagen om je btw-aangifte te doen. Lees snel verder.

Lees verder »

Doe jij jouw boekhouding nog niet online? Het boekhoudprogramma van e-Boekhouden.nl doet het werk voor jou. Deze moderne administratiesoftware helpt je met je boekhouding, facturering en voorraadbeheer.

Lees verder »

Je hebt nog 1 dag om btw-aangifte te doen. 30 april is namelijk de deadline voor de btw-aangifte van kwartaal 1.

Lees verder »

Nederland telt meer dan 2 miljoen bedrijven. Nog nooit waren er zoveel ondernemingen in Nederland. De snelst groeiende sectoren zijn de bouw, gezondheid, detailhandel horeca en logistiek.

Lees verder »

Kerst is de perfecte tijd om te werken aan je klantenbinding. Laat je opdrachtgever weten dat je super blij met hem bent en schenk een uniek kerstpakket!

Lees verder »

Dit jaar zijn er, volgens de enquête van het CBS en TNO, meer zzp'ers positief over hun financiën dan vier jaar geleden. In 2019 is 53% positief, in 2015 was dit nog 43%.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.