Gisteren was het weer zover, de persconferentie rondom het coronavirus. Wie had gedacht dat we zo lang in deze pandemie zouden zitten? In dit nieuwsbericht lees je de belangrijkste punten.

Lees verder »

De KvK meldt dat er in augustus van dit jaar minder mensen een bedrijf startten in Nederland dan in dezelfde maand vorig jaar. Onder andere door coronacrisis-problemen startten minder mensen een eigen onderneming.

Lees verder »

In kwartaal twee van dit jaar bezochten meer dan acht miljoen toeristen een Nederlandse verblijfsaccommodatie. Komen we langzaam weer op het niveau van voor de pandemie?

Lees verder »

Doe jij aan Bitcoins? Voor het eerst sinds half mei is de Bitcoin weer meer waard.

Lees verder »

Te kort aan personeel, leidt tot hogere lonen. Hoe dit precies zit, lees je hier:

Lees verder »

Heb je schade opgelopen door de overstromingen van een paar weken geleden? Let dan op. Je kunt namelijk vanaf nu een schadevergoeding van 1000 euro aanvragen bij jouw gemeente.

Lees verder »

Op dit moment heerst er een woningtekort op de Nederlandse woningmarkt. Het is wachten, overbieden of... samenwonen. Lees er meer over:

Lees verder »

Voorkom een boete, vergeet die btw-aangifte niet!

Lees verder »

Ga jij de komende weken nog op vakantie? Ga dan goed voorbereid op pad en kom niet voor verrassingen te staan. Hou er rekening mee dat elk land haar eigen coronaregels hanteert. Lees snel verder.

Lees verder »

Heeft jouw bedrijf schade opgelopen door de overstromingen of de zware regenval van afgelopen week? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten wat je moet doen. Wij hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.