Verschillende partijen in de Tweede Kamer zijn kritisch op de plannen van maaltijdbezorger Deliveroo om alleen nog maar met zzp’ers te gaan werken.

Lees verder »

In 2022 zijn er zo’n 520 duizend meer mensen aan het werk. Vooral in de zorg, groothandel en bouw zal het aantal banen flink stijgen de komende jaren.

Lees verder »

Vanaf 1 januari moeten postbedrijven minstens 80% van hun bezorgers in vaste dienst hebben. Dat heeft het kabinet besloten.

Lees verder »

Het afgelopen kwartaal zijn er 6.000 mensen bijgekomen in de bijstand. Deze groei neemt echter wel steeds meer af. Zo was de groei een jaar geleden nog 18.000.

Lees verder »

63% van de zzp’ers weet niet wat jaarruimte is. Ruim 90% denkt daarnaast dat deze vorm van pensioenopbouw heel weinig zin heeft, blijkt uit onderzoek van GFK.

Lees verder »

Een advertentie in Google die heel erg leek op de Knab-inlogpagina bleek een phishingsite te zijn. Criminelen hebben met deze site 11.000 euro gestolen.

Lees verder »

Meer dan de helft van de ondernemers in Nederland heeft wel eens een periode van financiële problemen. Op dit moment zit 10% in zwaar weer.

Lees verder »

Kleine pensioenen (tussen de 2 en 468 euro per jaar) mogen worden samengevoegd. Dat is een nieuwe wet waarmee de Tweede Kamer gisteren akkoord ging.

Lees verder »

De AOW-leeftijd moet geleidelijk omhoog naar 69 jaar in 2040. Dit is de conclusie van promotieonderzoek van Willem Heeringa aan de Tilburg University.

Lees verder »

De berichten zijn de laatste maanden elke keer hetzelfde: de Nederlandse economie blijft groeien. Maar wat betekent dat nou eigenlijk? Is dat goed of slecht?

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.