Horecava

Dé vakbeurs voor horecaprofessionals

De Horecava heeft komende editie als thema Proef de toekomst. Technologische ontwikkelingen en trends in de horeca volgen elkaar steeds sneller op en gaan hand in hand met ambacht en duurzaamheid. Onze blik richt zich daarom vooruit: welke ontwikkelingen, sferen, smaken en diensten stomen de horeca branche en uw aanbod klaar voor de toekomst?

De belangrijkste pijlers van Horecava 2017 zijn: food, beleving, innovatie en duurzaamheid. De consument van nu is veeleisend. Food is voor velen een lifestyle geworden. Hoe kunt u inspelen op hun wensen en behoeften? Hoe kunt u bijzondere ervaringen creëren die de gast zich blijvend herinnert? Welke kansen bieden nieuwe technologieën? Hoe kunt u rendabel verduurzamen? 

Ontdek het zelf en kom (sfeer)proeven op de Horecava zodat ook u toekomstproof bent!

De Horecava vindt plaats van 9 t/m 12 januari 2017.

Terug naar overzicht

Info
9 januari 2017 - 11:00 tot 18:00
Ondernemen
€ 55,00
RAI Amsterdam
Meer info en aanmelden
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.

Deel deze pagina