Open coffee Nieuwegein

Programma: netwerken, pitchen en kennis delen. We hebben een strak programma bij Open Coffee Nieuwegein voor zzp’ers (zelfstandig professionals). We beginnen op tijd, omdat we efficiënt met jouw en onze tijd willen omgaan. Het programma omvat: netwerken, pitchen (in kleine groepen) en kennis delen (training of workshop).

PROGRAMMA

Het programma start met vrij netwerken. Daarna nemen we in kleine groepen plaats aan de tafels om te pitchen. Dan kun je weer vrij netwerken en volgt er nog een ronde pitchen.

WORKSHOP OF TRAINING

Vervolgens is er een workshop of training van een van de leden van Open Coffee Nieuwegein. We bieden jou de kans om een training of workshop te geven en zo jouw kennis te delen. Je kunt jouw kennis tonen en laten zien dat je een expert bent in jouw vakgebied. Daardoor zal op enig moment een ander lid naar jou toe komen om zaken te doen of om jou aan te bevelen. Tot slot is er vrij netwerken. Neem voldoende visitekaartjes mee.

Belangrijk: er worden foto’s en av-opnamen gemaakt voor de site, nieuwsbrief en social media. Leden die hiertegen bezwaar hebben, dienen dit van tevoren kenbaar te maken, zodat er rekening mee gehouden kan worden.

Terug naar overzicht

Info
1 februari 2017 - 09:30 tot 11:30
Netwerken
Gratis
NBC Congrescentrum, Nieuwegein
Meer info en aanmelden
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.

Deel deze pagina