Logo en dat soort dingen

Abonneer

Goedemorgen ik heb een vraag aan jullie. Ik ben een startende ondernemer en heb nog geen logo. Ik heb er eigenlijk het geld niet voor, maar kan het ook niet zelf ontwerpen. Vinden jullie dat belangrijk?

Of ik en logo belangrijk vind. Ja dat vind ik wel. Je zegt dat je er geen geld voor hebt, maar is dat zo? Misschien toch slim om iets te investeren in je logo/huisstijl.

Ik ben ooit gestart als ondernemer vanuit de WW. Uit wanhoop, omdat ik geen baan kon vinden. Met motivatie, maar ook met angst dat het niet van de grond zou komen. Zonder kapitaal, geen geld voor logo website enz. Veel via via contact gezocht. En zo doorgezet. Geen logo betekent niet dat je niet kan werken.

Ik zou wel investeren in een professionele website, huisstijl en logo. Desnoods ergens een lening afsluiten. Als starter moet je risico’s nemen om te kunnen investeren.

Beste Thomas,

Heb je al een opdracht? Want dan zou ik het logo even laten rusten en het geld van die opdracht eventueel dan investeren in een logo ofzo. Als je die opdracht goed uitvoert, leidt dat (als jij je klant hier toe aanspoort) tot positieve mond op mond reclame. Das meer waard als een logo.