Enkele vragen over starten

Abonneer

.

Goedemorgen,
Ik ben sinds 2020, door persoonlijke omstandigheden, voor mijzelf begonnen. Ik werk nog steeds vanuit huis, maar na 1,5 jaar heb ik toch de behoefte om ergens iets te huren. Ik merk dat als je thuiswerkt er bijna geen verschil meer zit tussen vrij en aan het werk zijn. Eigenlijk komt het er op neer dat ik nu altijd het gevoel heb dat ik nog iets voor mij werk moet doen. Dus de verhouding tussen werk en privé is een beetje zoek. Nu ben ik op het internet aan het zoeken en zie dat er veel flexplekken worden aangeboden.

Wat voor mij belangrijk is:

  • Het moet niet te duur zijn,
  • Ik wil niet te ver reizen (ik woon in Amsterdam)
  • Ik heb een eigen plekje nodig
  • Er mogen ook andere ZZP-ers zitten

Heeft iemand ervaring met een flexplek of antikraak huren? Zo ja alle tips zijn welkom.

Van keukentafel naar kantoor, dat is de volgende stap voor deze ondernemer

Mijn ruimte is behoorlijk beperkt. Dus helaas is het geen optie om elders in huis (rustig) te zitten ook al is het best wel rustig bij ons, maar toch blijf je op de één of andere manier in elkaars energie hangen. Je krijgt alles mee en hierdoor ben ik vervolgens weer afgeleid.

Om mij te begrenzen zet ik mijn telefoon om 18:00 uur in ''maanstand'' hiermee kan ik niet meer telefonisch bereikt worden.. Mail daarentegen blijf ik ontvangen. Maar goed dat is gewoon strenger zijn voor mijzelf.

Ik heb al meerdere dingen bekeken en het blijkt toch dat er best wel veel verschillende opties zijn voor om een flexplek te huren, althans dat heb ik gelezen. Er zijn flexplekken in open ruimtes, maar ook eigen plekken alleen dan voor bijvoorbeeld een paar dagen in de week. Er lijken veel verschillende mogelijkheden te zijn. Ik denk dat ik anders eerst maar eens ga informeren om te kijken of het ook mogelijk is om bijvoorbeeld een weekje proef te draaien. Althans dat wordt ook als tip gegeven.

Blijkt het niks te zijn, dan misschien toch maar een mini kantoortje huren, maar die zijn zo duuuur.....

Mijn zoektocht wordt vervolgd.

Van keukentafel naar kantoor, dat is de volgende stap voor deze ondernemer