Hi 👋,

Ik heb een webbureau waarmee we websites op maat maken voor opdrachtgevers. Dit gaat met uurtje-factuurtje. Dit concept is alleen niet zo schaalbaar. Klanten willen meer uren inkomen, maar wij zijn te afhankelijk van de beperkte ontwikkel capaciteit.

Om die reden hebben wij geïnvesteerd in de ontwikkeling van een SAAS. Ook vooral omdat we dit soort ontwikkelingen zelf leuk vinden 😊. Klanten kunnen die SAAS bestellen, waarna wij het design opmaken, een basis inrichting verzorgen en klanten daarna zelf hun gehele platform kunnen configureren.

Wij sturen nu opdrachtgevers van ons webbureau door naar de SAAS wanneer wij denken dat dit beter aansluit bij hun verwachting. Klanten die de SAAS vervolgens gebruiken zijn enthousiast over de software.

Kort gezegd: Diegene met een beperkt budget en bereid is om zelf tijd te investeren in zijn of haar platform is geschikt om onze SAAS te gebruiken. Uiteraard staat ons webbureau alsnog klaar als achterban. Klanten kunnen consulten of ondersteuning bij de inrichting bestellen via de website van ons beheersysteem.

Wij zijn nu voornemens om meer marketing te doen voor deze SAAS en ons minder te gaan focussen op het maatwerk. We hebben daarom aparte website met landingspagina gemaakt: landingspagina bekijken.

Het product is echter ingewikkeld. Mensen die via SEO of SEA bij ons komen snappen het prima. Die hebben een rugzak aan kennis opgedaan en converteren daardoor wel. Het zoekvolume op SEO en SEA in Nederland is echter klein en wij zijn nog niet klaar om internationaal support te bieden.

Om die reden willen wij ons product meer gaan pushen. Maar dan moeten we er wel voor zorgen dat diegene die dan bij ons komen de boodschap begrijpen. Enkele bevriende ondernemers waar wij dit product aan toetsen denken ‘oké.. ik zou niet weten hoe ik dit makkelijk verkocht krijg…’ Het is ook een stuk ingewikkelder dan bijvoorbeeld een internet abonnement.

Daarom willen wij eerst een goed uitgedachte landingspagina opzetten voordat we meer gaan pushen.
Zouden jullie eens, als ervaren ondernemers, naar onze landingspagina willen kijken en aan willen geven wat jullie bevindingen daarover zijn?

Wat ik zou willen weten is het volgende:

1. Krijg je een goed gevoel van de landingspagina?
2. Is de boodschap helder?
3. Wat mis jij nog?
4. Zie jij verbeteringen?
5. Zou jij zo’n oplossing overwegen wanneer je een platform wilt lanceren voor deze prijs?
6. Waarom niet?

Qua opmaak is deze website nog niet uitstekend. We werken zelfs nog aan een uniek logo 😉 en er worden nog demo’s van de SAAS toegevoegd. We kiezen er bewust voor om eerst verkeer te genereren en vervolgens dmv data en user feedback het design te verfraaien. Uiteraard moet het gevoel van diegene die op de website komen wel goed zijn. Ik hoop dat jij daarom even tijd wilt maken om met mij mee te denken.