Hi all,

Sinds een paar maanden ben ik, samen met wat andere ondernemers bezig met de ontwikkeling van een nieuwe financiële startup. Het doel van deze startup is mensen in staat stellen financieel weerbaar te worden, danwel te blijven.

Uit ons onderzoek is gebleken dat een belangrijke reden dat mensen in diepe schulden (de laagste vorm van financiële weerbaarheid) belanden is het feit dat rekeningen per post en mail niet meer geopend worden (kop in het zand, als ik hem niet open is het probleem er niet), echter wordt het probleem daarmee alleen maar groter. Schuldeisers kunnen dan namelijk niet meer met je in contact komen om het op te lossen en schakelen incasso bureaus in om het probleem voor hen op te lossen. Resultaat: schulden lopen tot 2,5x op.

Om dit probleem te tackelen hebben we Happay (beta-versie) bedacht. Happay is een tool waarmee je 1) al je onbetaalde rekening eenvoudig in een overzicht kunt krijgen; 2) automatisch reminders ontvangt wanneer je een rekening moet betalen, en; 3) Met een klik op de knop een betaling kunt doen.

Met deze tool hopen we meer overzicht, rust en controle te geven over persoonlijke en zakelijke financiën van een persoon --> sterkere financiële weerbaarheid.

Dit topic heeft 3 doelen:

1) Vraag: Wat is voor jou financiële weerbaarheid?
2) Feedback: Wat vind je van de propositie van Happay?
3) Oproep: Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan de test-pilot van Happay: meld je dan aan via deze link. Hier zitten uiteraard geen kosten aan verbonden.

Hoor graag!