Van minimum inkomen naar succes

Abonneer

Ik zit in een dip. Ik geloof in mijn onderneming en ik boek ook successen, maar financieel zit ik nog steeds op een minimuminkomen. Als ik in loondienst zou gaan werken zou ik veel meer verdienen. Ik investeer nog steeds elke cent die er binnenkomt en er zit een stijgende lijn in maar het gaat zo langzaam.

Is dit normaal? Ik ben nu drie jaar bezig en word er soms moedeloos van. Trek ik aan een dood paard? Moet je na drie jaar niet op een punt zitten dat je er netto ook iets aan overhoudt en er een beetje leuk van kan leven? Of is het meer de aanhouder wint en moet ik geduld hebben?

Ik denk het laatste. Al moet je wel gemotiveerd blijven. Je moet wel uit die dip komen. Ik vind drie jaar investeren en nog maar weinig verdienen niet vreemd. Al kan ik me voorstellen dat jij het anders ervaart.

Je zegt dat je kan investeren. Met investeren bouw je vermogen op. Je omzet stijgt. Je werkt er hard voor. Dat gaat op lange termijn wel zijn vruchten afwerpen. Rome is ook niet in een dag gebouwd. Dus kom uit die dip en zet je schouders eronder.

Ik vraag me wel af hoe minimum je minimum inkomen is. Leef je op bijstandsniveau? Want dat is ook demotiverend. Het American Dream idee is leuk en aardig, maar je kan ook iets opbouwen naast een parttime baan en daarnaast een leven hebben waarbij je niet elk dubbeltje 10x hoeft om te draaien.