Advanza belabberde leads

Abonneer

Ik zou iedereen willen waarschuwen om vooral niet met Advanza in zee te gaan. De leads zijn zeer slecht, mensen zijn slecht bereikbaar of als je ze aan de telefoon krijgt zijn ze altijd al voorzien. Ik hoor en lees veel negatieve verhalen over Advanza. Niet doen dus!

Dit was ook mijn ervaring met Advanza, terwijl je er toch flink voor moet betalen per lead!

SEO Specialist en Consultant

Wij als horecabedrijf (Eetcafe & Catering) hebben ons ook "ingelaten" door de mooie beloftes van de wondermachine van Advanza. Wij zouden als cateraar maximaal 3 leads per maand krijgen tegen het bedrag van €10 per lead'.Deze worden overigens ook naar maximaal 6 andere ondernemers gestuurd die op hun beurt ook weer €10 betalen.
Het is echter een niet transparante organisatie, die "leads" dus ook niet controleert ! Tevens zijn ze bij vragen die gaan over de overeenkomst zeeer geheimzinnig en dubieus.
Zo kregen wij bij een lead voor catering, door die te bellen met de aanvrager te horen dat het ging om een 13 jarige scholier die alleen de offerte nodig had voor een schoolproject. Er zou dus nimmer sprake zijn van een echte opdracht ! Na dit gemeld te hebben met de opmerking dat we hier niet voor wensen te betalen, werd ons toegezegd deze uit de facturatie te houden. (waarvan akte).
Echter 5 weken later worden we benaderd door incassobureau IP NEDERLAND (met trouwens ook een twijfelachtige reputatie volgens internet) dat wij niet aan onze verplichtingen hebben voldaan en dat we binnen 5 werkdagen het bedrag van 11x de verschuldigde prijs van een lead moeten betalen !
Na de uitleg van onze kant en de opmerking dat Horeca Nederland (waar we lid van zijn) naar de handelswijze aan het kijken is, van zowel IP NEDERLAND als naar die van Advanza, blijft het vervolgens al 3 weken stil !!!
Trek uw eigen conclusie .......... over beide bedrijven.
Het zou ons niet verbazen als er uiteindelijk 1 bestuurder achter beide bedrijven zit !

Leon schreef:
[...]
ze verplichtingen hebben voldaan en dat we binnen 5 werkdagen het bedrag van 11x de verschuldigde prijs van een lead moeten betalen !
Na de uitleg van onze kant en de opmerking dat Horeca Nederland (waar we lid van zijn) naar de handelswijze aan het kijken is, van zowel IP NEDERLAND als naar die van Advanza, blijft het vervolgens al 3 weken stil !!!
Trek uw eigen conclusie .......... over beide bedrijven.
Het zou ons niet verbazen als er uiteindelijk 1 bestuurder achter beide bedrijven zit !

dit zijn de zelfde gasten als premiums.mobi, ver, ver wegblijven!!! zie recensies op het internet!! ik had bijna mijn website mij hun laten maken nu gelukkig ergens anders laten doen https://www.zzp-forum.nl/forum/536/Informatie-voor-ondernemers/ICT/website-laten-maken

Beste Zzper's

Wij zijn ook lid van verschillende websites waar je rond de 10 euro betaald per opdracht. Werkspot, Homedeal, Advanza, Slimster. Je betaald per lead en de opdrachten zijn niet echt om over naar huis te schrijven. Vaak zitten er opdrachten tussen van aanvragers die alleen maar op zoek zijn naar info. Ook krijg ik offerteaanvragen die ik helemaal niet interessant vind maar betalen moet ik wel. Ik dacht als ik deze opdrachten eens allemaal verzamel en aanbied op een website. De bedoeling is dat je dan een kleine vaste vergoeding betaald van € 39.50 om de hele dag te reageren op alle interessante opdrachten.

Homebuilder is een nieuw platform, nog in de kinderschoenen, maar met een nieuwe opzet en geheel gratis. Je ontvangt de opdrachten gratis in je mail en jij kiest welke opdracht je interessant vind en of/op reageert.

De opdrachten zijn op dit moment nog niet echt interessant maar met meer leden kan dit het wel worden. Betaalbaar en je betaald nooit te veel. Geef Homebuilder een kans en dan kunnen we samen groeien.

Groeten, Team Homerbuilder
..

Advanza werkt veel met resellers samen die wat willen bijverdienen zoals webdesignkaart.nl De info op die website is misleiding. Reviews zijn niet traceerbaar naar websites die zouden zijn gemaakt, nergens lees je iets over de naam van een bedrijf of de opdrachtnemers. Logo's van accreditaties zijn verzonnen. Als je gaat zoeken op zo'n logo in google wordt het netwerkje duidelijker. Tientallen websites met dezelfde structuur opzet, fake reviews, niet bestaande logo's. Ik heb er twee keer een artikel over geschreven na een onderzoekje. Mijn laatste bericht kun je lezen op WebsiteMet
Een website waar ik € 800,- voor reken levert mij bij advanza na bemiddeling onder de streep € 120,- op gebaseerd op € 40,- per lead en suggesties dat een website via hun bemiddeling tot wel 60% goedkoper is. En dat is dan het gemiddelde. Want iedereen weet dat niet elke offerte leidt tot een opdracht. Uiteindelijk leg je er dus op toe.

website realisatie

Beste Ondernemers,

We zoeken pilot-klanten voor onze nieuwe sales lead-service. U kunt voor een periode gratis gebruik maken van onze web-service. Hiermee kunt u sales leads rangschikken - en de meest belovende leads vervolgens uitkiezen.

We hebben historische gegevens nodig over uw eerdere acquisities, vanuit uw onderneming. Deze gegevens kunnen volledig geanonimiseerd zijn - hier kunnen we prima mee werken.

Groeten,
www.egmont-petersen.nl (Gebruik contactformulier op deze site).

Goeie tips Julian, thanks voor het delen!