Linkedin account

Abonneer

Hallo,
Ik ben privé niet actief op social media. Zakelijk zet ik het wel in (twitter en facebook). Dus ik weet in grote lijnen wel hoe het moet. Ik heb geen linkedin. zou ik dat wel moeten hebben? Ik vind het geen probleem om een website en een profiel te hebben als bedrijf, maar ik vind het wel vervelend om op mijn eigen naam op internet te vinden te zijn.

De keuze is altijd aan jou. Als je perse niet wil dat je te traceren bent op internet dan moet je geen linkedin account aanmaken. maar dan loop je misschien zakelijke contacten mis.

Beste Eureka,
Ik stel deze vraag uit nieuwsgierigheid hoor, maar waarom wil je niet traceerbaar zijn als ondernemer. Lijkt mij wenselijk juist wel traceerbaar te zijn. Vermeld je ook niet je naam op je zakelijke website?

Hallo johndoe,
Ik vind het simpelweg geen prettig idee. Het is geen principekwestie. Ik heb inderdaad mijn naam niet vermeld op mijn website.

Je bent natuurlijk wel traceerbaar, want je staat neem ik aan onder je eigen naam geregistreerd in het Handelsregister van de KVK en die staat online. Ik kan me voorstellen dat je niet vindbaar wil zijn als privepersoon. Maar ik vindt het onbetrouwbaar overkomen als een ondernemer op zijn website zijn naam niet vermeld. Ik neem aan dat een klant je wel kan bereiken op een telefoonnummer? Het is wel zo prettig om iemand te bellen waarvan je de naam weet.

Ik sluit me aan bij Celeste. Ik zoek een nieuw contact/klant/ opdrachtgever altijd op en als ik hem of haar niet kan vinden, dan wekt dat bij mij argwaan op.