Facturatie applicatie

Abonneer

Omdat ik vaak te kritisch ben heb ik zelf een facturatie applicatie ontwikkeld .
Het maakt gebruik van de opslag binnen de browser. Er wordt dus geen data verstuurd. Daardoor is inloggen niet nodig.

Het is open-source en gratis.
Het is pas een week of wat live en er is nog niet heel uitvoerig getest op alle systemen, devices en browsers. Dus daarom zoek ik mensen die het willen gebruiken.

Het adres is https://projectinvoice.nl

groeten

Ron

Hé Ron,

En waarom is deze applicatie beter dan de huidige beschikbare applicaties?

SEO Specialist en Consultant

- het werkt lokaal (dus geen dataverkeer, en al je data staat op je eigen computer en niet op een server waar je geen controle over hebt)
- het werkt ook offline
- het is open-source
- het is gratis
- het werkt op mobiel
- het is heel snel
- je kan zelf bepalen hoe je facturen er uit zien

Bedankt voor je reactie Sjeiti.

Het werkt lokaal en staat niet op een server. Wat gebeurd er zodra je huis afbrand, of je computer stuk gaat? Ik dacht juist dat werken in de cloud beter was, of zie ik iets over het hoofd?

SEO Specialist en Consultant

Dat werken in de cloud beter is hangt natuurlijk af van je definitie van 'beter'. Sommige mensen houden er niet van dat een derde partij over hun persoonlijke/financiele data beschikt.

Inderdaad ben je met deze applicatie zelf verantwoordelijk de data te backuppen. Maar backups maken is iets wat je sowieso met je digitale werk zou moeten doen.

Verder denk ik ook niet dat een niet-cloud applicatie voor iedereen is. Maar er zijn zeker mensen die het wel aanspreekt.

gr

Ron

Zelf ben ik ook een hele tijd opzoek geweest naar een goeie uitkomst, ik denk dat het inderdaad niet voor iedereen weg gelegd is om met een niet cloud applicatie te werken, hangt naar mijn mening sterk af wat de omvang van je bedrijf.

deze partij heeft mij echt goed op weg geholpen, ben ook zeer tevreden met de software.