Share and win acties

Abonneer

Hoe actief zijn jullie op social media? Ik heb zelf een webshop en wil graag meer klanten. Op het gebied van social media zou ik winst kunnen behalen. Maar zelf erger ik me mateloos aan share en win acties dus het voelt hypocriet om het nu zelf te gaan doen. Doen jullie het? En wat levert het op?

Nou je bent wel eerlijk. Ik doe zelf niet aan share en win acties, maar mijn bedrijf leent zich daar niet voor. Ik denk dat je het wel kan doen, maar doseer de acties dan, zodat je niet de tijdlijn van al je klanten vol spamt.

Of het werkt? HEt bereik wel.Veel mensen delen dit soort acties. Ik ben er ook neit zo van, maar je ziet dat het nog steeds veel gedaan wordt.

Heb bloedhekel aan share and win acties. Ik doe dat dus niet. Ik heb zelf een actie verzonnen. Ik vraag op facebook wie een produkt van me gratis wil uitproberen en er een recensie over wil schrijven. Er schrijven zich dan een aantal mensen in.

Ik loot dan iemand uit en diegene krijgt dan een gratis produkt toegestuurd en ik vraag dan een recensie te schrijven. De foto van diegene met produkt en recensie plaats ik dan op facebook. Dit wordt erg gewaardeerd en volgens mij minder irritant gevonden dan share and win acties.