Wij zijn drie studenten die de aankomende zes maanden een onderneming gaan starten. Wij hadden zelf behoefte aan een bijbaantje/bijverdiensten die meer met onze opleidingsrichting te maken heeft.

Daarom hebben wij een manier bedacht om goedkope en goede kennis aan te bieden aan startups/ondernemers. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld een logo, website, 3d CAD-modellering. Maar bijvoorbeeld ook een marktonderzoek of op financieel gebied.

Dit gaan wij doen door gebruik te maken van de kennis die studenten al bezitten. Studenten hebben tijdens hun studie al heel veel kennis opgedaan om goede opdrachten te kunnen uitvoeren. Door startups/ondernemers in contact te brengen met studenten kunnen vele opdrachten vervuld worden tegen een laag tarief. Dit lage tarief is te realiseren omdat er een win-winsituatie is voor beide partijen. De startup/ondernemer kan tegen een laag tarief opdrachten laten uitvoeren en de student bouwt zijn/haar portfolio en ervaring op en kan er wat aan verdienen.

Wij willen graag dit concept op de markt brengen en hebben daar jullie hulp bij nodig.
Hierbij zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die wij kunnen benaderen om na te gaan of dit idee wil aanslaan op de markt.

Dus ben jij iemand die vindt dat dit concept op de markt moet komen en wil jij ons graag helpen voorzien van feedback/informatie. Stuur dan een bericht naar info.stelper@gmail.com of reageer hieronder.
Ook zouden we willen vragen of u onze enquĂȘte zou willen invullen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDn6WrJHi7TsfitDY97nsS_BHHL3Jln6HWmct0zaOyYuyCtQ/viewform

Bekijk ook onze website voor een impressie
https://infostelper.wixsite.com/stelper

We willen u alvast bedanken voor uw medewerking.