Content marketing toepassen op je website wordt steeds belangrijker. Hoe meer content (waardevolle teksten bijvoorbeeld) op je website hoe meer autoriteit je opbouwt, als de content relevant is natuurlijk.

Het regelmatig toevoegen van relevante content gaat je op ten duur helpen een ijzersterke website neerzetten!

Content marketing is eigenlijk niets meer dan waardevolle & relevante content op je website plaatsen. Deze content doet iets voor je bezoeker.

Zo kan het bijvoorbeeld gaan om tips, informatie, updates of cursussen.

Het belangrijkste aan de content is dat jouw klanten of bezoekers ook echt iets hebben aan de teksten die jij op je website plaatst. Door dit regelmatig te doen werk je al aan de autoriteit van je website.

Wat je eigenlijk vooral doet wanneer je dit gaat toepassen op je website, is ervoor zorgen dat jij op je website de problemen gaat oplossen die jouw klanten of bezoekers hebben.

Dit doe je door teksten te schrijven die de oplossing of uitkomst bieden voor een probleem dat ze hebben.


Content schrijven voor je website kost veel werk en dat weten we! Jij als startende ondernemer hebt het al druk genoeg!

Wij willen je graag helpen en het voor je doen. Voor ons is het namelijk gemakkelijk om teksten te schrijven omdat we het vaak doen.

Bestel je teksten bij writingforyou.nl

Het laten schrijven van teksten kan al snel hoog in de kosten lopen. Vooral als je het laat doen door een groot bedrijf die zich vooral richt op grote bedrijven.

Bij writingforyou.nl zijn we er juist voor de startende ondernemer die net een nieuwe website heeft, of nog niet zoveel gedaan heeft.

Wij bouwen autoriteit op voor je website door waardevolle relevante content te schrijven.

Je kunt ervoor kiezen om zelf je onderwerpen aan te dragen of alles door ons te laten doen. Wij zijn goed in het analyseren van jouw markt, om hier vervolgens goede teksten voor te kunnen schrijven.

Ook houden we van zekerheid, persoonlijkheid en flexibiliteit. Zo weet je als je bij ons besteld precies waar je aan toe bent. Wij vragen gewoon een vast bedrag voor al onze diensten, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan!

Ook kun je bij ons altijd aanpassingen doen aan je order. Ook al zijn we al op de helft! We houden je op de hoogte via Email, of WhatsApp (de keuze ligt bij jou!)

Wil jij graag beter gevonden worden in de zoekmachines? Wij kunnen helpen!

https://writingforyou.nl/