Zelf website bouwen

Abonneer

Freya16 schreef:
[...]

Een zoekwoordenonderzoek betekent dat je onderzoek gaat doen naar welke zoekwoorden de meeste kracht hebben op Google. Zoekwoorden zijn dus de woorden waar jij opzoekt als je wat nodig hebt in Google. Deze ga je dan sorteren op onderwerp, en aan de hand van die zoekwoorden maak je dan een blog (met dat onderwerp)


Awh oke! Zoekwoorden zijn dus de leidraad, genoteerd!

Precies, maar om je website te laten lopen moet je veel meer doen dan alleen zoekwoorden gebruiken. Geduld is echt nodig, want de bezoekers liggen niet voor het oprapen (geloof me) Probeer een beetje uniek te zijn in je content, en laat merken waarom mensen naar jou website moeten komen. Waarom ben jij aantrekkelijk en zou ik voor jou moeten kiezen?

Succes met je website!Ohja en kijk goed naar concurrenten en je doelgroep. Wat doen zij? Eigenlijk vat dit blogartikel alles samen wat je moet doen voor een goede website. Make it work! :)

Het voordeel van het gebruiken van een extern bedrijf om je website te bouwen is dat die dan constant gemonitord en onderhouden wordt. Stel er gaat dan ook iets helemaal mis dan zal je website nooit lang uit de lucht zijn.
Kijk vooral naar de website izaakbeer.nl
Een vriendelijke zzp'er die websites maakt en graag aan al je wensen voldoet.

Zelf heb ik een website laten bouwen door Fair Vison Marketing volgens mij kan je bij hun ook zelf bouwen, hierbij geven hun advies en verschillende sessies wat ik mis bij Jimdo en Wix bijvoorbeeld en voor dezelfde prijs.

jIlltje schreef:
Freya16 schreef:
[...]

Een zoekwoordenonderzoek betekent dat je onderzoek gaat doen naar welke zoekwoorden de meeste kracht hebben op Google. Zoekwoorden zijn dus de woorden waar jij opzoekt als je wat nodig hebt in Google. Deze ga je dan sorteren op onderwerp, en aan de hand van die zoekwoorden maak je dan een blog (met dat onderwerp)


Awh oke! Zoekwoorden zijn dus de leidraad, genoteerd!


Ook! Er zijn zoveel factoren waar je rekening mee moet houden om een goed technisch vindbare website te bouwen. Het lijkt heel leuk (en dat is het ook) om je eigen website te bouwen. Totdat je erachter komt dat je website alleen maar als visitekaart op het internet staat. Mocht het alleen als visitekaartje dienen prima! Wil je aanvragen uit je website halen dan heb je met een hele andere tak van sport te maken. Vraag een professional die ook echt met je meedenkt.

En denk eens na over het volgende;
- Met welk doel zet ik een website in;
- Welk domeinnaam ga ik kiezen en waarom;
- Wie zijn mijn concullega's;
- Hoe ga ik de structuur van mijn website opzetten;
- Hoe maak ik een goed responsive design voor alle apparaten;
- Wat is de behoefte van mijn doelgroep en hoe ga ik die aanspreken;
- Hoe kan ik mijn bezoekers zo makkelijk mogelijk sturen naar contact aanvragen;
- Hoe laat ik mijn website hoger scoren in de zoekmachines en dat ga je niet alleen redden met zoekwoorden;
- Hoe ga je de laadsnelheid van je pagina's razendsnel maken zodat bezoekers niet afhaken;
- Lokale vindbaarheid niet te vergeten. Hier heb ik trouwens een blog over. Hoe kan ik lokaal beter vindbaar worden.

Dit zijn nog maar een paar dingetjes om rekening mee te houden. Ieder is goed in zijn vak en laat een website bouwen over aan de mensen die het ook echt kunnen en besteed je tijd aan het opzetten van je eigen bedrijf :)

Vaak hoor ik '' Dit vind ik best wel duur''. Waarop ik antwoord ''goedkoop is vaak duurkoop en zie je website niet als een kostenpost maar als het verlengstuk van je bedrijf'' ;)

Website laten maken? All-in 499

jIlltje schreef:Awh oke! Zoekwoorden zijn dus de leidraad, genoteerd!


Nee, zoekwoorden zijn niet de leidraad. Het is een onderdeel van het grote geheel. De belangrijkste vraag is en blijft: wat wil je met een nieuwe website bereiken? Welke look & feel wil je als bedrijf uitstralen? Hoe moet het webdesign er uit gaan zien? Wie is je doelgroep en hoe moet je haar aanspreken?

Kortom: veel vragen waar je serieus naar moet kijken. Is het niet je expertise of hobby, blijf er dan vooral ver van weg en laat het aan professionals over. Succes!