Zelf website bouwen

Abonneer

Freya16 schreef:
[...]

Een zoekwoordenonderzoek betekent dat je onderzoek gaat doen naar welke zoekwoorden de meeste kracht hebben op Google. Zoekwoorden zijn dus de woorden waar jij opzoekt als je wat nodig hebt in Google. Deze ga je dan sorteren op onderwerp, en aan de hand van die zoekwoorden maak je dan een blog (met dat onderwerp)


Awh oke! Zoekwoorden zijn dus de leidraad, genoteerd!

Precies, maar om je website te laten lopen moet je veel meer doen dan alleen zoekwoorden gebruiken. Geduld is echt nodig, want de bezoekers liggen niet voor het oprapen (geloof me) Probeer een beetje uniek te zijn in je content, en laat merken waarom mensen naar jou website moeten komen. Waarom ben jij aantrekkelijk en zou ik voor jou moeten kiezen?

Succes met je website!Ohja en kijk goed naar concurrenten en je doelgroep. Wat doen zij? Eigenlijk vat dit blogartikel alles samen wat je moet doen voor een goede website. Make it work! :)

Het voordeel van het gebruiken van een extern bedrijf om je website te bouwen is dat die dan constant gemonitord en onderhouden wordt. Stel er gaat dan ook iets helemaal mis dan zal je website nooit lang uit de lucht zijn.
Kijk vooral naar de website izaakbeer.nl
Een vriendelijke zzp'er die websites maakt en graag aan al je wensen voldoet.

Zelf heb ik een website laten bouwen door Fair Vison Marketing volgens mij kan je bij hun ook zelf bouwen, hierbij geven hun advies en verschillende sessies wat ik mis bij Jimdo en Wix bijvoorbeeld en voor dezelfde prijs.