Zoals jullie waarschijnlijk van de titel af kunnen leiden, heb ik een probleempje met het vinden van de juiste verzekering, en dan specifiek beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid.

Het probleem begint al bij het feit dat mijn activiteiten eigenlijk niet eens terug te vinden zijn tussen de vele opties die verzekeringsmaatschappijen bieden. Daarbij wil ik graag vanuit mijn bedrijf verschillende activiteiten gaan verrichten. Dit laatste omdat mijn studieachtergrond breed is (communicatie, marktonderzoek/consumentengedrag, gezondheid en ziekte, en genetica) en ik het liefst ofwel alles verbind, ofwel in alle gebieden werkzaam wil zijn binnen verschillende overeenkomsten.

Mijn vragen dan:
1. Ik besef dat ik wellicht meerdere verzekeringen zal moeten gaan afsluiten, maar als dat niet hoeft is dat natuurlijk beter! Zal dat inderdaad nodig zijn?
2. Kan iemand mij vertellen wat voor activiteiten soort ik het beste kan invullen voor mijn huidige overeenkomst; ik voer gebruikersonderzoek uit voor een bedrijf, en zal van daar uit een marketingtool opzetten voor de sales-afdeling.

Ik kijk ontzettend uit naar jullie gedachtenspinsels en idee├źn!