Hi All,

Een vraag aan jullie allen, hopelijk kunnen jullie mij voorzien van advies.

Achtergrond.
Mijn Vader heeft sinds 2007 meerdere herseninfarcten gehad en zit in een verpleegtehuis. Hij is zeer slecht mobiel, in luiers, spraak is zeer slecht, regelmatig hierdoor ook epileptische aanvallen en zit in principe alleen in een stoel voor zich uit te kijken. Nu ben ik via via in contact gekomen met iemand die als ZZP'er kan helpen. Wij willen graag hem helpen met beeld (oude dia's digitaliseren) geluid (Muziek, wat hij leuk vond vroeger) en kijken of er alsog een manier is waarbij hij beter zijn emoties kan uiten / communiceren (Hij is heel still, binnenvetter en dit is alleen maar erger geworden de afgelopen jaren.

De vrouw die wij gevonden hebben heeft 7 jaar ervaring als ziekenverzorgende en bijna 9 jaar specialistisch thuisbegeleidster. Zij geeft aan dat haar uurtarief 90 euro is. Nou werk ik zelf als recruiter in de IT en goede Developers zitten op dit bedrag. Als ik kijk naar vacatures en praat met mensen in mijn netwerk hoor ik tarieven tussen de 40 en 60 euro per uur.

Wat is een uurtarief dat marktconform is in deze? Ik hoop dat jullie mij een beter beeld kunnen geven over gebruikelijke tarieven in de zorg.

Alvast dank,

Kevin