Nieuwsbrief sturen?

Abonneer

Hoi, ik wil eigenlijk een nieuwsbrief gaan sturen, omdat klanten er wel soms naar vragen. Ik heb eigenljk een hekel aan schrijven en zeker om een hele nieuwsbrief op te stellen. Maar ik wil wel acties delen enzo. Kan ik mijn nieuwsbrief niet beter laten schrijven door iemand anders laten doen? Iemand nog tips over nieuwsbrieven?

Ik zou het eerst proberen met (gratis) mailprogramma's, zoals Mailchimp. Vraag anders iemand in je kennissenkring om je teksten na te kijken of je te helpen. Je kunt altijd nog een professional inhuren.

Mailchimp is erg makkelijk in gebruik. Wat ook handig is aan een mailsysteem zoals Mailchimp (ik weet niet hoe dat bij andere programma's is) is dat als iemand zich uitschrijft voor jouw nieuwsbrief, dat diegene geen mail meer krijgt, ook al probeer jij hem (per ongeluk) toch nog iets te sturen.

Is Mailchimp gratis? Ik dacht dat je daarvoor moet betalen. Sturen jullie daar ook nieuwsbrieven mee? En hoevaak per week/maand?

Mailchimp is gratis ja. Volgens mij ga je vanaf een groot aantal ontvangers pas betalen. Ik zou beginnen met een keer per maand. Als dat te veel of te weinig is, pas je je frequentie daar op aan.