Energiecontracten

Abonneer

Hoe hebben jullie het geregeld met je energiecontracten? Ik heb sinds kort een kantoortje en uitzoeken wat het goedkoopste energiecontract is kost me eerlijk gezegd best veel moeite. Ik heb ook het idee dat op veel vergelijkingssites gewoon aanbiedingen krijg die voor consumenten bedoeld zijn. De enige site die ik kon vinden speciaal voor zakelijk energie vergelijken was minder.nl.

Kortom hoe kom ik aan het goedkoopste energiecontract?

De behoefte die jij formuleert herken ik van andere particuliere en zakelijke klanten. Zonde van je kostbare tijd om dat zelf uit te zoeken. Daarbij is de energiesector (forse marketingbudgetten) heel sterk en succesvol in het “ver(mis)leiden” van haar klanten met kadootjes en veel te dure speeltjes zoals bijvoorbeeld de “Toon”.
Ik als ZZP-er zoek het graag voor je uit wat de goedkoopste/beste leverancier is (op onafhankelijke basis). Daarnaast kwalificeer ik je energieverbruik en help je met energie besparen. (dat laatste doet niemand). Kijk gerust op mijn website hoe ik dat doe!

Ook ik herken deze behoefte aan informatie. De energie die je verbruikt is anders bij een huishouden dan op zakelijk niveau. Als particulier kijk ik vaak op Energievergelijker Dit vind ik een fijne en onafhankelijke site. Voor zakelijk verbruik heb ik ook gekeken op . Veel succes met je zoektocht! Met vriendelijke groet, Wendy