Zzp én in loondienst

Abonneer

Ik ben fulltime als verpleegkundige in loondienst werkzaam bij een zorginstelling. Daarnaast ben ik zzp'er. Is het mogelijk om mijzelf als zzp'er te verhuren aan de instelling waar ik in loondienst ben. Het gaat dan om een volstrekt andere functie welke ik naast mijn fulltime contract zou willen vervullen.

Werk je nu al ergens anders als zzp'er? Of wil je alleen voor je huidige werkgever als zzp'er gaan werken? Dat lijkt me namelijk niet echt mogelijk. Je moet als zelfstandige verschillende opdrachtgevers hebben, of op een andere manier laten zien dat je zelfstandig bent. En het lijk me niet dat je zelfstandig bent als je voor 1 bedrijf werkt, als werknemer én zelfstandige.

Ik heb opdrachtgevers genoeg. Dat is het probleem niet. Ik werk ruim 2 jaar als zzp'er in de zorg. Niet bij de werkgever bij wie ik in loondienst ben uiteraard.

Je bent in loondienst bij één instelling en daarnaast heb je verschillende opdrachtgevers als zzp'er. En voor die ene instelling waar je in loondienst bent wil je nu ander werk als zzp'er gaan doen? Begrijp ik het zo goed?
Volgens mij kan dat gewoon, waarom niet?