zzpbiedtaan

Abonneer

Goedendag allemaal,

Als zzp-er kan u nu ook u diensten aanbieden op het platvorm www.zzpbiedtaan.nl . Dit platvorm is door een zzp-er voor de zzp-ers gemaakt, zzp-ers kunnen hier geheel kosteloos hun diensten aanbieden en bedrijven kunnen hier opdrachten plaatsen. Zo zorgt het platvorm ervoor dat vraag en aanbod goed bij elkaar terrecht komen.

Voor vragen mag u altijd contact opnemen via het contactformulier of via email op info@zzpbiedt.nl

Met vriendelijke groet, zzpbiedtaan.nl

Een mooi initiatief, dat is zeker. Ik heb de website eens bekeken. Zie de opmerking hieronder. De concurrentie is zeer hoog in deze sector. Ik hoop van harte dat je er succes mee hebt, want de commerciƫle websites die iets dergelijks aanbieden gaan uiteindelijk voor het grote verdienmodel. Daar is niets mis mee, maar men verliest dan het eigenlijke doel uit het oog wat resulteert in te veel deelnemers die achter het net vissen. Bij jou is het plaatsen van een vermelding kosteloos. Dat is opmerkelijk en lovenswaardig.

Opmerking over het laten plaatsen van e-mail adressen door zzp-ers bij aangeboden zonder deze automatisch te coderen is vragen om spam. WP heeft daar vast een plugin voor.

website realisatie