Tips voor marketing & acquisitie

Abonneer

Hoi, ik zou graag tips willen omtrent marketing & acquisitie van een webshop. Als startende ondernemer zou ik graag ervaringen willen horen van andere ondernemers. Zelf heb ik sinds kort de webshop www.beautyvoorjou.nl waarop ik betaalbare merk make-up wil gaan verkopen.

Zeker voor een webshop lijkt het me verstandig om online marketing in te zetten. Kijk op social media, maak een facebookprofiel voor je webshop aan een twitteraccount en misschien Pinterest en/of Instagram. Je kunt mooie foto's van make-up delen op Instagram. Kijk even hoe andere make-up shops dat doen.

Verdiep je daarnaast in SEO en Adwords. Kijk waar mensen op Googlen als ze make-up willen kopen. Kijk of je op een of andere manier goed vindbaar kan worden op Google.

Inderdaad, SEO en SEA is zeker voor een online winkel als die van jou belangrijk. Verdiep je daar dus in, of vraag bekenden die er verstand van hebben even te kijken.

Ik heb trouwens op je website gekeken en niet alle links werken. Check je hele website dus goed dat er geen 'dode links' in staan. Dat is ook niet goed voor je vindbaarheid.

Succes!

Instagram is een populair en nog steeds groeiend medium. En je kunt er mooi je make-up laten zien. Bij make-up gaat het toch om, meer dan bijvoorbeeld bij peperkoek, dat het er mooi uit ziet.

Voor een winkel als deze geloof ik niet in social media marketing.
SEO en eventueel SEA zijn wel goede opties inderdaad.

A

Ik sluit mij aan bij de rest, verdiep je in schrijven voor Google / SEO.

Je kan iemand op freelance basis laten schrijven voor jou, of je verdiept je zelf. Er zijn diverse cursussen beschikbaar. Ik weet niet of het toegestaan is om op het forum naar producten te linken?

Grt,
Hendrik

Ik sluit mij ook aan bij bovenstaande tips. Probeer vooral goed inzichtelijk te krijgen wat je wilt uitstralen en welke doelgroep je wilt aantrekken.

Ik ben het ook met de rest aan. SEO is erg belangrijk

Ja, zeker veel aandacht besteden aan SEO!

Ik zou wel een specialist inhuren als je geen opleiding hebt van Adwords. Het opvolgen van het advies dat het systeem geeft is schadelijk voor Nederlandse ondernemingen.

Voorbeeld: Iraniers,Ethiopiers als klikjes met 30usd salaris !

Display kan het wel 90% zijn als de optimalisatie niet goed is, je ziet het als je Analytics implementeert en Analyses uitvoert.

Komt door de standaard interesse optie die Amerikanen in de sandbox hebben verwerkt.

Je denkt Joepie klikjes, maar fout. Analytics laat zien waar ze vandaan komen.

Als je snel bezoekers wilt aantrekken dan zou ik je Google Search Ads aanraden en advertenties op Instagram gezien jouw branche.

Online marketing tips op www.adswizards.nl

Beautyvoorjou schreef:
Hoi, ik zou graag tips willen omtrent marketing & acquisitie van een webshop. Als startende ondernemer zou ik graag ervaringen willen horen van andere ondernemers. Zelf heb ik sinds kort de webshop www.beautyvoorjou.nl waarop ik betaalbare merk make-up wil gaan verkopen.  • Nieuwsbrief - noem het alleen geen nieuwsbrief. Een nieuwsbrief associëren mensen met vervelende aanbiedingen en halve spam. Remarketeer het naar 'Tips & Advies'.

  • Zorg dat mensen zich via je webshop gemakkelijk kunnen inschrijven op je 'Tips & Advies'.

  • Gebruik elk contact met klanten en potentiële klanten, maakt niet uit waar en hoe (aan de telefoon, per mail, op beurzen, op café, ...). Vraag of ze al zijn ingeschreven op je 'Tips & Advies' en zo neen, vraag of je ze mag inschrijven. Je zal merken dat bijna iedereen 'ja' zal zeggen.

  • Verstuur elke week een korte Tip. Verkoop niet te veel in je nieuwsbrief. Hou het daar vooral adviserend. Zorg wel voor linkjes naar je webshop en weblog. Laat het verkopen maar over aan je webshop en weblog.


Dit is een goedkope en zeer efficiënte manier om klanten aan je te binden en voor merktrouw te zorgen. Na verloop van tijd is je bestand echt goud waard.

Nieuwsbrieven kan je samenstellen en beheren met o.a. MailChimp.

Maak klanten van bezoekers

Ik adviseer je om deze tips door te lezen!

Online marketing zoekmachine optimalisatie tips

Daan Vader. Eigenaar van Marketing Specifiek. www.marketingspecifiek.nl

1. Maak een geweldig product dat mensen willen. Dit is het belangrijkste onderdeel. Als je een geweldig product hebt, zullen mensen erover praten en het aanbevelen aan anderen.

2. Creëer een sterk merk waar mensen op kunnen vertrouwen en waar ze positief over zijn. Mensen kopen eerder bij een bedrijf dat ze vertrouwen en waar ze zich goed bij voelen.

3. Gebruik effectieve marketingtechnieken, zoals online adverteren, social media marketing, e-mailmarketing, etc.

4. Maak het klanten gemakkelijk om uw product of dienst online of in winkels te kopen.

5. Bied klantenondersteuning zodat klanten gemakkelijk hulp kunnen krijgen als ze die nodig hebben.

Voor meer informatie over marketing kunt u kijken op ZakelijkGenie.nl, Het is het beste voor het leren van zaken. Dank u

Heeft iemand hier ook verstand van internationale linkbuilding en of dat nodig is? Onze ahrefs score en majestic score zijn prima, maar aHrefs blijft erg achter. Sprak toen een marketeer en die zei dat we dan internionale linkbuilding moesten doen. Iemand daar iets zinnings over te zeggen? Gaat om deze [site]. en deze [site].

Maarten

Als je met Google Ads aan de slag wil zou ik dit artikel even doorlezen, staan veel goede tips in!

Hierboven lees ik een aantal tips waar ik zeker wat aan heb, dank! De Oude Schakelaar

Voor stopcontacten en schakelaars.