Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.

15 maanden gratis boekhouden voor starters


Het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl biedt startende ondernemers 15 maanden gratis boekhouden. Gedurende de eerste 15 maanden maken starters gratis gebruik van alle functies binnen het programma. Starters schrijven zich in via de website van e-Boekhouden.nl. Op vertoon van het KvK-uittreksel of bewijs van inschrijving maken zij vervolgens een 15 maanden gratis gebruik van online boekhouden en factureren.

Voor startende ondernemers is het niet op orde hebben van de boekhouding een van de grootste valkuilen. Gebrek aan kennis en de kosten van een boekhoudpakket zijn de meest voorkomende oorzaken. Doordat inkomsten voor starters nog laag zijn, is er helaas geen budget voor professionele boekhoudsoftware.

e-Boekhouden.nl lost dit probleem op. Startende ondernemers maken de eerste 15 maanden van hun bedrijf gratis gebruik van alle mogelijkheden van e-Boekhouden.nl. Zo maken starters kosteloos een goed begin met hun boekhouding. Daarnaast biedt e-Boekhouden.nl videotrainingen en de Gratis Cursus Boekhouden met de basisbeginselen van een goede boekhouding. Er is dus géén uitgebreide boekhoudkennis nodig voor e-Boekhouden.nl en starters kunnen meteen aan de slag.

Achtergrond
e-Boekhouden.nl is onderdeel van software-ontwikkelingsbedrijf SkillSource en bestaat al sinds 2000. Het boekhoudprogramma is ontwikkeld om boekhouden begrijpelijk, eenvoudig en betaalbaar te maken. Een belangrijk speerpunt van e-Boekhouden.nl is dat iedereen met deze software kan boekhouden. Niet alleen de zelfstandig ondernemer, maar ook de accountant, boekhouder, vereniging en stichting. Naast basisfuncties die in ieder boekhoudpakket terug te vinden zijn, biedt e-Boekhouden.nl ook geavanceerde functies zoals automatische bankkoppelingen, Scan & Herken en Mail & Herken, koppelingen met webshops, rapportagesoftware etc.

Voor meer informatie kijkt u op e-Boekhouden.nl