Het einde van het jaar, tijd voor kerstmuziek! Wham, Mariah Carey, Chris Rea. Allemaal niet weg te denken in deze tijd. En dat levert hen ook nog eens een mooi zakcentje op.

Lees verder »

Het vertrouwen onder consumenten is in december hoog gebleven. Deze maand komt het cijfer uit op 12, net als in de maanden november en oktober.

Lees verder »

Uit onderzoek van TNO blijkt dat zzp’ers minder werkdruk ervaren dan werknemers, minder vaak ziek zijn en minder vaak een bedrijfsongeval hebben.

Lees verder »

De werkloosheid in Nederland is afgelopen maand onder het half miljoen gedaald. Dit is voor het eerst sinds 2012. 5,6% van de beroepsbevolking is nu werkloos.

Lees verder »

Export blijft groeien

14 december 2016

In oktober was de export 5,2% groter dan in dezelfde maand van vorig jaar. Gister bleek al dat het economisch goed gaat met Nederland. Dit blijkt nu dus ook uit de exportcijfers.

Lees verder »

Nederland is uit de crisis. De economie van ons land is hersteld van de slechte jaren 2009 tot en met 2015. Nederlanders hebben weer meer te besteden.

Lees verder »

Nederlanders in het buitenland zijn niet altijd op de hoogte van de verhoogde AOW-leeftijd, aldus Nationale ombudsman Reinier van Zutphen.

Lees verder »

Het kabinet wil de onzekerheid en onduidelijkheid over de nieuwe wet voor zelfstandigen wegnemen.

Lees verder »

Afgelopen maand is het aantal faillissementen flink gestegen ten opzichte van de maand oktober. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Lees verder »

De tuincentra gaan een goede kerstperiode tegemoet. De kerstomzet van de tuinbranche stijgt na 7 slechte jaren deze maand met zo’n 15%.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.