Deel dit blog
ZZP-Forum

Minder zorgen zzp’ers door betaling in 1 uur

22 november 2017   2315 keer gelezen  Financieel

PayFix® introduceert deze maand een nieuwe factoring-dienst om zzp’ers de zorgen over hun debiteuren uit handen te nemen. PayFix® betaalt – mede dankzij slimme software - facturen binnen 1 uur.

Snelste en traagste betalers

De Nederlandse economie groeit. Uit de laatste Graydon Barometer Betaalgedrag (8 november ‘17) blijkt dan ook dat de gemiddelde betalingstermijn van bedrijven langzaam maar zeker daalt. Toch bedraagt die gemiddeld nog meer dan 40 dagen en voor veel zzp’ers is dat te lang. Die grote zorg wil PayFix® wegnemen met een nieuwe vorm van factoring. Met persoonlijke service, verzekerde betaling en een slimme applicatie, waarmee een ondernemer binnen 1 uur het geld op de rekening heeft.

Mkb- en zzp-ondernemers ontzorgen

In de ontwikkeling van PayFix® hebben CEO Tony Campbell en zijn team opgeteld meer dan vijftig jaar ervaring met factoring voor zzp- en (klein)mkb-ondernemers verwerkt. Met maar één doel: facturen zo simpel en snel mogelijk verwerken.

Tony Campbell: “Wij willen de grootste zorg van veel ondernemers wegnemen: facturen betaald krijgen. Factoring is eigenlijk de enige, logische keuze om over die cashflow geen zorgen te hebben. Dat is niet nieuw, het wordt alleen vaak veel te complex gemaakt. Onze klanten (en wij) wilden af van die ingewikkelde procedures. Die kennis en ervaring hebben we verwerkt in onze PayFix® applicatie. Overigens zonder het persoonlijke contact met onze klanten te verliezen. Als enige in onze branche hebben we namelijk dagelijks meerdere accountmanagers onderweg die onze relaties bezoeken. We ontzorgen ondernemers ten slotte ook door de betaling te verzekeren, zelfs als een opdrachtgever failliet zou gaan.”

PayFix® applicatie

Het hart van PayFix® is een slimme applicatie waarmee ondernemers facturen kunnen uploaden en direct, geautomatiseerd, kunnen laten uitbetalen. Campbell: “De software is ontwikkeld op basis van onze ervaring met zzp’ers. Zij doen meestal hun eigen administratie en zijn dus afhankelijk van een goed en eenvoudig verloop van de debiteurenadministratie. Wij merken dat ook hun opdrachtgevers geholpen zijn bij een vlekkeloos, geautomatiseerd proces. Ondernemers willen nu eenmaal, zeker in deze kansrijke tijd, veel liever bezig zijn met het ondernemen zelf. En die vrijheid om te ondernemen willen wij creëren.”


PayFix®. Elke factuur betaald binnen 1 uur.

www.payfix.nl * info@payfix.nl * 088-8801088

 

Terug naar overzicht

Relevante artikelen

Voorbelasting, wat is het?
Voorkom een boete, doe btw-aangifte!
Je zzp-uurtarief verhogen in 2022. Durf jij het?
Depositogarantie, wat is dat eigenlijk?
Aan welke kosten moet je denken bij het starten van je eigen bedrijf?

Reacties

Profiel foto

{{c.UserName}}
@{{c.InResponseTo}}

{{c.PostedOn}}

Reageer

Reactie plaatsen

Reactie wijzigenAnnuleren
{{error}}

Reactie plaatsen


{{error}}

Reacties plaatsen is uitgeschakeld

Auteur

Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.

Deel dit blog