Wat maakt een start-up succesvol? (video)


Esther - ZZP-Forum.nl
23 december 2015
1135 keer gelezen
Ondernemen, Video, Starten

Als elke ondernemer dat maar eens wist. Wat zorgt er nu voor dat jouw idee aanslaat? Je hebt er vast al over nagedacht. Net als ik. Wij zijn (gelukkig) niet de enige die daarover nadenken. Bill Gross heeft ook zijn licht op deze materie laten schijnen. Deze ervaringsdeskundige neemt verschillende start-ups onder de loep en vergelijkt succesvolle start-ups met start-ups die succesvol leken te zijn, maar het toch niet waren.

Lees verder »

Thuiswerken is geweldig!


Esther - ZZP-Forum.nl
20 december 2015
1363 keer gelezen
Productiviteit, Ondernemen

Is het een droom om thuis te werken? Of heb je nog twijfels? En zie jij jezelf als een slons in je pyjama, pas aan het eind van de ochtend je computer opstarten? Lees dan deze voordelen. En zie hoe fijn thuiswerken eigenlijk is. Ik weet het wel!

Lees verder »

Feng Shui je werkplek


Esther - ZZP-Forum.nl
17 december 2015
841 keer gelezen
Lifestyle, Productiviteit

Een optimale werkplek vergroot creativiteit, productiviteit en succes. En daar streeft een ondernemer naar. Tijd om te investeren in je werkplek, dus. Als je er deze 6 Feng Shui wijsheden op loslaat, kom je al een heel eind. Let vooral goed op wijsheid nummer 2.

Lees verder »

Je innerlijke artiest (infographic)


Esther - ZZP-Forum.nl
13 december 2015
879 keer gelezen
Innovatie, Ondernemen, Passie, Infographic

Een kunstenaar schept, creëert. En dat is toch eigenlijk ook wat jij doet? Of in ieder geval ambieert. De kunstenaar in jou is het creatieve deel dat je nodig hebt om jezelf te onderscheiden. Maar is er in jouw drukke werkschema wel ruimte om overvallen te worden door creativiteit? In deze infographic vind je do’s en don'ts om ruimte te creëren voor creativiteit en je innerlijke artiest tot leven te wekken.

Lees verder »

Tem je inbox


Esther - ZZP-Forum.nl
10 december 2015
897 keer gelezen
Time management, Productiviteit, Ondernemen

Is jouw inbox overvol? Hoe vaak check jij je mail? En kijk je alleen of antwoord je ook meteen? Ondervind je er misschien zelfs stress van? Met onderstaande tips tem jij je inbox. Want jij bent de baas!

Lees verder »

Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.