Deel dit blog
ZZP-Forum

De leukste flexwerkplekken in Nederland

8 juni 2021   1189 keer gelezen  Lifestyle, Ondernemen, Netwerken

Yes! Eindelijk is de horeca ook binnen weer open. We zijn er allemaal aan toe. Dit betekent lekker uiteten, of even bijkletsen. Maar ook weer werken in een gezellig koffietentje of andere flexwerkplek. Dus ben jij het thuiswerken helemaal beu? In dit artikel geef ik tips over de leukste (werk)plekken in Nederland.

Coffeelab

Heerlijke koffie, een centrale locatie en een gezellige sfeer met veel plantjes. Dat is Coffeelab. Deze plek is een begrip in Brabant en omstreken als je het mij vraagt. Er hangt een goede sfeer, er wordt gekletst, maar ook zeker hard gewerkt. En wil jij een meeting organiseren, dan kan dat in een aparte meetingroom. Naast de top koffie, heeft Coffelab verstelbare bureaus, groene werkplekken, een lounge en verschillende soorten werkplekken. Een echte aanrader dus. Te vinden op loopafstand van het station in: Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen en Breda.  

Mindspace Dam

Ben je in onze hoofdstad, dan is deze internationale werkplek perfect. Internationaal? Jazeker, Mindspace heeft verschillende vestigingen over de hele wereld. Van Boekarest tot Londen en van San Francisco tot Warschau. Het hoofdkantoor vind je midden in het centrum van Amsterdam. Direct aan de Dam in een oud bankkantoor zit Mindspace Dam. Fris, stijlvol, modern en vooral groot met veel werkplekken. Wil je alleen werken of liever in een groepje? Geen probleem voor deze locaties. Ik zeg: neem eens een kijkje. En ben je voor je werk in het buitenland, dan heb je alvast een werkplek. Te vinden over heel de wereld en in Nederland in Amsterdam en Utrecht.

The Student Hotel

Alleen voor studenten? Ik dacht het niet. Deze unieke en sfeervolle locaties zijn geschikt voor zakelijke meetings met meerdere personen, maar ook om zelf lekker aan de slag te gaan. Of je nu een bureau nodig hebt voor één dag, een heel kantoor of een mooie ruimte voor een lancering, bij The Student Hotel ben je aan het juiste adres. Je kunt je ook inschrijven voor verschillende netwerkavonden. Genoeg keuze en inspiratie dus. Je vindt een Student Hotel in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Den Haag.

Anne & Max

Anne & Max voelt aan als een echt gezellige woonkamer. Je kunt er heerlijk lunchen, koffie drinken of genieten van een vers sapje. De sfeer is gemoedelijk en ontspannen. Het is echt een geschikte plek voor een zakelijk overleg, sollicitatie, brainstorm-meeting of om zelf lekker rustig te werken. Anne & Max vind je door heel Nederland. Zij hebben locaties in onder andere Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Breda, Eindhoven, Leiden, Haarlem, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Waar ga jij langs?

Seats2Meet

Deze organisatie zit op ontzettend veel plekken in Nederland. Ook kun je ze vinden in het buitenland. Je betaalt enkel voor hetgeen wat je gaat gebruiken. Dus je betaalt per stoel. Ook kun je een reservering altijd wijzigen of annuleren. Lekker flexibel toch? Via de website check je eenvoudig of er nog ruimte is op de plek waar jij graag wil werken. Daarnaast vinden zij het belangrijk dat mensen elkaar ontmoeten en kunnen samenwerken op een werkplek van Seats2meet. Het is een levendige plek, waar voldoende kennis en inspiratie te vinden is, zeker het proberen waard.

Er zijn natuurlijk genoeg plekken waar je rustig kunt werken. Of dit nu bij een van deze bovenstaande locaties is, of bij de lokale bibliotheek of een café. Zorg ervoor dat jij je prettig voelt als je buiten de deur gaat werken. Heb jij nog een toffe locatie? Laat het ons weten.

Veel werkplezier!  

Terug naar overzicht

Relevante artikelen

Coronaregels vanaf 25 februari
Voordelen van voor jezelf werken
Klaar voor de kerst?
Gaat die opdracht weer aan je voorbij
Hoe vind je opdrachten in Coronatijd?
Auteur

Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.

Deel dit blog