Nerveus voor presentatie of speech?


Teun - ZZP-Forum.nl
11 januari 2016
1120 keer gelezen
Persoonlijkheid, Inspiratie

Spannend hè, spreken in het openbaar. Een speech of presentatie geven. Ik ben altijd nerveus als ik voor publiek moet spreken. Maar nerveus zijn is goed. Het zorgt dat je scherp bent. Met deze 8 tips maak je je speech sterker. En hou jij je zenuwen onder controle.

Lees verder »

Drie lessen uit een film: American Gangster


Esther - ZZP-Forum.nl
9 januari 2016
607 keer gelezen
Lifestyle, Ondernemen

Als je de carrière van Frank Lucas even loskoppelt van zijn drugsimperium, heb je een geweldig voorbeeld van een gedreven en zeer intelligente ondernemer. Drie lessen die je van badass gangster Frank Lucas kan leren.

Lees verder »

Eet jezelf productief (infographic)


Esther - ZZP-Forum.nl
5 januari 2016
779 keer gelezen
Lifestyle, Productiviteit, Infographic

Natuurlijk wist je al dat gezond eten belangrijk is en dat het resulteert in meer energie en allerlei andere positieve dingen. Maar het blijft toch moeilijk om elke keer weer een gezonde keuze te maken. Deze infographic geeft voor elk eetmoment van de dag (ook de snackmomenten!) gezonde opties.

Lees verder »

Time management. Hoe het wel werkt


Esther - ZZP-Forum.nl
29 december 2015
870 keer gelezen
Time management, Productiviteit, Ondernemen

Je hebt er vast ooit van gehoord. Time management. Het maken van lijsten. Het indelen en verdelen van uren en minuten. In taken. En prioriteiten. Werkt het voor jou? Of heb je in drukke perioden aan het einde van de dag nog steeds het gevoel dat er geen einde lijkt te komen aan je to-do-list? Dan doe je het verkeerd. Hier lees hoe het wel moet.

Lees verder »

Wat maakt een start-up succesvol? (video)


Esther - ZZP-Forum.nl
23 december 2015
1035 keer gelezen
Ondernemen, Video, Starten

Als elke ondernemer dat maar eens wist. Wat zorgt er nu voor dat jouw idee aanslaat? Je hebt er vast al over nagedacht. Net als ik. Wij zijn (gelukkig) niet de enige die daarover nadenken. Bill Gross heeft ook zijn licht op deze materie laten schijnen. Deze ervaringsdeskundige neemt verschillende start-ups onder de loep en vergelijkt succesvolle start-ups met start-ups die succesvol leken te zijn, maar het toch niet waren.

Lees verder »

Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.