Deel dit blog
ZZP-Forum

Thuiswerken toch weer de norm

15 juli 2021   1139 keer gelezen  Time management, Ondernemen, Wetten en regels

Het zag er allemaal zo rooskleurig uit: versoepelingen, horeca open, een minimaal aantal besmettingen. Dus dat betekende ook weer vaker op een externe plek werken. Iedereen was er aan toe. Helaas lopen de cijfers op dit moment alleen maar op en is thuiswerken toch weer de norm geworden.

Het Outbreak Management Team (OMT) adviseert om thuis minder mensen te ontvangen en ook is het advies om dringend weer thuis te gaan werken. In het debat van 14 juli j.l. zijn deze onderwerpen besproken.

De afgelopen 24 uur zijn er ruim 10.000 positieve test geregistreerd bij het RIVM. Dit is drie keer zoveel als vorige week en dus genoeg reden voor het kabinet om de maatregelen aan te scherpen. 

Op dit moment is er nog geen limiet aan het aantal mensen wat je thuis mag ontvangen. Mochten er meer ingrijpende maatregelen komen, houden we jullie op de hoogte.

Dus, vanaf nu is het weer zover, werk thuis. In het blog Werk zoveel mogelijk thuis, geven we je tips om het voor jezelf zo aangenaam mogelijk te maken. We hopen dat er gauw een einde aan deze situatie komt. Tot die tijd, veel succes en blijf gezond! 

Bron: De Ondernemer

Terug naar overzicht

Relevante artikelen

Hoe omgaan met stress?
Welke wetten wijzigen er in 2022?
Hoe trek jij de aandacht tijdens Black Friday?
Tijd voor een frisse wind?
Hey, ruim eens op!
Auteur

Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.

Deel dit blog