Voor- en nadelen van social media


Lola - ZZP-Forum.nl
20 april 2021
257 keer gelezen
Marketing, Ondernemen, Passie

Het is altijd om je heen, we kunnen eigenlijk niet zonder, je kunt er makkelijk in verdwalen, maar ook jezelf en je bedrijf laten zien. Waar hebben we het over? Juist, over social media. Als starter zult er zelf ook veel gebruik van maken. Maar wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van social media? In dit blog leggen we het uit

Lees verder »

Is jouw bedrijf beschermt tegen online criminaliteit?


Floor - ZZP-Forum.nl
16 april 2021
243 keer gelezen
Ondernemen, ICT, Veiligheid

Tijdens de coronapandemie daalt de traditionele criminaliteit, maar stijgt de online criminaliteit in een snel tempo. Bij veel ondernemers is de online beveiliging van bedrijfsgegevens en gevoelige informatie helaas niet op orde. Maar met wat kleine aanpassingen kun je jouw organisatie al snel een heel stuk veiliger maken. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Lees verder »

Btw-aangifte, hoe werkt dat? (video)


Floor - ZZP-Forum.nl
13 april 2021
426 keer gelezen
Ondernemen, Video, Starten

De btw-aangifte staat weer voor de deur. Wist je dat je als zzp’er verplicht bent om btw-aangifte te doen? De Belastingdienst wil namelijk dat je belasting betaalt over de producten en diensten die je verkoopt. Lees snel verder en ontdek hoe je btw-aangifte doet!

Lees verder »

Waarom (online) boekhouden?


Lola - ZZP-Forum.nl
9 april 2021
291 keer gelezen
Ondernemen, Administratie en boekhouding

Als je voor jezelf bent begonnen moet je met veel zaken rekening houden. Zo ben je namelijk verplicht om een boekhouding bij te houden. Je kunt dit op verschillende manieren doen, maar het slimste is om online je boekhouding bij te houden. In dit artikel vertellen we je waarom:

Lees verder »

Beweeg jij wel voldoende tijdens het thuiswerken?


Floor - ZZP-Forum.nl
7 april 2021
257 keer gelezen
Productiviteit, Ondernemen, Inspiratie

Velen van ons kennen het inmiddels door en door. Thuiswerken. Aan de ene kant je vriend omdat je geen reistijd meer hebt. Aan de andere kant je vijand, omdat je soms de neiging hebt nét iets te lang door te gaan en veel minder dat ‘tochtje’ naar de koffiemachine maakt voor wat beweging. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Want hoe combineer je thuiswerken met wat beweging? Lees snel verder.

Lees verder »

Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.