Steeds meer winkeldieven zijn jonge vrouwen. Voor het eerst zijn er evenveel mannelijke als vrouwelijke winkeldieven in de leeftijd van 18 tot 25 jaar.

Lees verder »

Afgelopen maand is het aantal faillissementen voor het eerst in zes maanden weer gedaald. Er gingen 386 bedrijven failliet in maart, 93 minder dan in februari.

Lees verder »

Maar liefst 70% van de overdrachten bij familiebedrijven gaat mis. Slechts 30% van de familiebedrijven blijft bestaan na de eerste generatiewisseling.

Lees verder »

Medisch specialisten zijn volgens onderzoek van Centraal Bureau voor de Statistiek de meest verdienende zzp’ers. Gemiddeld verdiende zij 150.000 euro in 2014.

Lees verder »

Per 1 mei verdwijnt de VAR en worden arbeidsrelaties vastgelegd in modelcontracten. Maar hoe ziet zo’n contract eruit? Econoom Mathijs Bouman toonde het bij RTL Z.

Lees verder »

Het moet voor mbo-leerlingen makkelijker worden om stage te lopen bij zzp’ers. Dat schrijft minister Jet Bussemakers van Onderwijs aan de Tweede Kamer.

Lees verder »

Leoni Blokhuis, spelersmakelaar in het vrouwenvoetbal, is tijdens de Dag van de zzp’er winnaar geworden van de Freelancer of the Year-award 2016.

Lees verder »

De afschaffing VAR zorgt voorlopig nog niet voor veel enthousiasme bij zzp’ers en opdrachtgevers. Dit blijkt uit onderzoek van Michael Page.

Lees verder »

Er komt een nieuw investeringsfonds voor jonge bedrijven. Dit mkb-fonds is bedoeld voor jonge innoverende bedrijven op zoek naar nieuw investeringskapitaal.

Lees verder »

Dienstverlening aan senioren zal in 2025 goed zijn voor circa 14 miljard euro. Dat meldt het Economisch Bureau van ING woensdag na een onderzoek over de sector.

Lees verder »
Vorige 1 ... 68 69 70 71 72
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.