Nederlanders werken gemiddeld drie uur per week over. Bij de helft van deze mensen levert dit privéproblemen op, meldt onderzoeksbureau Kantar.

Lees verder »

Het aantal mensen in de bijstand is in juni 2018 gedaald naar 449 duizend. Dat is volgens het CBS een daling van 19 duizend in vergelijking met een jaar eerder.

Lees verder »

Misschien ben je net gestart en op zoek naar klanten, of misschien bent je al een tijd bezig en wil je verder groeien. Je wil reclame gaan maken, maar hoe?

Lees verder »

In de maanden april, mei en juni van dit jaar is de omzet van de bouw met 12% gestegen. In het eerste kwartaal van dit jaar was de stijging nog 8,7%.

Lees verder »

Volgens het Centraal Plan Bureau (CPB) ontwikkelt de Nederlandse economie zich ook volgend jaar positief. De economie zal volgend jaar met 2,5% groeien.

Lees verder »

De werkloosheid in Nederland is de afgelopen 3 maanden afgenomen naar 348 duizend. Het aantal werkenden is bovendien gestegen naar bijna 8,8 miljoen.

Lees verder »

Vorig jaar is het aantal snelgroeiende bedrijven flink gestegen. In totaal zijn er nu volgens het CBS bijna 8.500 snelle groeiers, 1.200 meer dan in 2016.

Lees verder »

De productie van Nederlandse industriebedrijven is in juni 3,4% gestegen, in vergelijking met juni 2017. In mei was dit, volgens het CBS, nog 3,2%.

Lees verder »

In de maand juni hebben bouwbedrijven opnieuw meer orders binnen gehaald. Er is nu in de bouwsector voor 10,2 maanden werk, meldt het EIB.

Lees verder »

Ondernemende moeders met een zoon of dochter tussen de 10 en 13 jaar kunnen een compensatie krijgen van maximaal 5.600 euro per kind.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.