Doe jij jouw boekhouding nog niet online? Het boekhoudprogramma van e-Boekhouden.nl doet het werk voor jou. Deze moderne administratiesoftware helpt je met je boekhouding, facturering en voorraadbeheer.

Lees verder »

Je hebt nog 1 dag om btw-aangifte te doen. 30 april is namelijk de deadline voor de btw-aangifte van kwartaal 1.

Lees verder »

Nederland telt meer dan 2 miljoen bedrijven. Nog nooit waren er zoveel ondernemingen in Nederland. De snelst groeiende sectoren zijn de bouw, gezondheid, detailhandel horeca en logistiek.

Lees verder »

Kerst is de perfecte tijd om te werken aan je klantenbinding. Laat je opdrachtgever weten dat je super blij met hem bent en schenk een uniek kerstpakket!

Lees verder »

Dit jaar zijn er, volgens de enquête van het CBS en TNO, meer zzp'ers positief over hun financiën dan vier jaar geleden. In 2019 is 53% positief, in 2015 was dit nog 43%.

Lees verder »

De nieuwe cao voor architecten heeft een primeur: voor het eerst zijn er in een cao afspraken gemaakt over het minimumtarief voor zelfstandigen.

Lees verder »

De productie van de Nederlandse industrie is in september weer gegroeid. Dit was voor het eerst sinds februari dit jaar dat de productie is toegenomen.

Lees verder »

Je hebt misschien al gehoord dat er een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering komt voor zzp’ers. Hiervoor moet begin 2020 een voorstel klaar zijn.

Lees verder »

Het vertrouwen van industrieproducenten is deze maand ongeveer gelijk gebleven. Volgens het CBS steeg het vertrouwen van 3,3 vorige maand naar 3,6 in oktober.

Lees verder »

Als je je wil aanmelden voor de nieuwe kleineondernemersregeling, die vanaf 1 januari 2020 ingaat, heb je nog een kleine maand de tijd om dit te doen.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.