Verzekeraars moeten voor aanstaande maandag hun nieuwe premies bekend maken. CZ deed dat vandaag, de basispremie stijgt met € 8,55 per maand naar € 124,80.

Lees verder »

De Kamer van Koophandel gaat de telefoonnummers uit de online database halen. Zo hoopt de KVK dat zzp’ers minder snel telefonisch benaderd worden door bedrijven.

Lees verder »

De tarieven voor post gaan volgend jaar weer omhoog. Een postzegel voor binnenlandse post kost vanaf 1 januari 2019 87 cent, dat is 4 cent meer dan dit jaar.

Lees verder »

De levensverwachting in Nederland stijgt niet hard, daarom blijft de AOW-leeftijd voorlopig hetzelfde. In 2024 is de AOW-leeftijd ook 67 jaar en 3 maanden.

Lees verder »

Moet je nog btw-aangifte doen voor kwartaal 3, of voor de maand september? Dan mag je wel een beetje gaan opschieten, want deze moet vandaag binnen zijn!

Lees verder »

Het vertrouwen bij Nederlandse industrieproducenten blijft hoog. Het cijfer van 5,9 is een stuk hoger dan het gemiddelde van de afgelopen 20 jaar: 0,8.

Lees verder »

Goed personeel is, in de meeste sectoren, steeds moeilijker te vinden. Toch is er volgens het ING Economisch Bureau nog genoeg te halen op te arbeidsmarkt.

Lees verder »

Er zijn dit jaar, vergeleken met 2017, al 20% meer zorg-zzp’ers ingeschreven bij de KVK. Vooral de werkdruk zorgt ervoor dat werknemers voor zichzelf beginnen.

Lees verder »

Topman Jacques van den Broek van de uitzendorganisatie Randstad vreest voor uitholling van het sociale stelsel en wenst daarom bodemtarieven voor zzp'ers.

Lees verder »

Zzp’ers in de bouw zijn steeds minder vaak verzekerd. In 2010 had volgens Trouw nog 72% een arbeidsongeschiktheidsverzekering, nu nog maar 31%.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.