Te kort aan personeel, leidt tot hogere lonen. Hoe dit precies zit, lees je hier:

Lees verder »

Heb je schade opgelopen door de overstromingen van een paar weken geleden? Let dan op. Je kunt namelijk vanaf nu een schadevergoeding van 1000 euro aanvragen bij jouw gemeente.

Lees verder »

Op dit moment heerst er een woningtekort op de Nederlandse woningmarkt. Het is wachten, overbieden of... samenwonen. Lees er meer over:

Lees verder »

Voorkom een boete, vergeet die btw-aangifte niet!

Lees verder »

Ga jij de komende weken nog op vakantie? Ga dan goed voorbereid op pad en kom niet voor verrassingen te staan. Hou er rekening mee dat elk land haar eigen coronaregels hanteert. Lees snel verder.

Lees verder »

Heeft jouw bedrijf schade opgelopen door de overstromingen of de zware regenval van afgelopen week? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten wat je moet doen. Wij hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet.

Lees verder »

Ben je ondernemer en zit jouw bedrijf door de coronacrisis in de betalingsproblemen? Vraag dan nog tot en met 30 september 2021 bijzonder uitstel van betaling aan of verleng het.

Lees verder »

Nu we weer mogen blijkt uit onderzoek dat we lang niet allemaal staan te springen om weer volledig terug te keren naar kantoor.

Lees verder »

Consumenten zijn op dit moment (juni 2021) een stuk positiever over de economie en koopbereidheid, dan een maand geleden.

Lees verder »

Het heeft even geduurd, maar de kantoren van de Belastingdienst zijn weer open. Lees er hier alles over.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.