Het inkomen van zelfstandigen is, volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek, het afgelopen kwartaal met 6,4% gestegen. Werknemers gingen er met 4,7% op vooruit.

Lees verder »

De tv-commercial van de Belastingdienst al gezien? Als je besluit om per 1 januari 2020 deel te nemen aan de nieuwe kleineondernemersregeling, moet je je vóór 20 november 2019 aanmelden!

Lees verder »

Het bedrag wordt binnen een paar seconden bijgeschreven. Overdag en 's nachts, alle dagen van het jaar.

Lees verder »

De Nederlandse koopkracht is vorig jaar met 0,3% gestegen ten opzichte van 2017. Volgens het CBS gingen vooral werknemers erop vooruit, gepensioneerden niet.

Lees verder »

Het afgelopen kwartaal is de omzet van de transportbranche met 3,7% gestegen. Volgens het CBS stijgt de omzet nu al 10 kwartalen op rij, vooral bij koeriersdiensten.

Lees verder »

Vanaf 2022 betaal je geen belasting meer over je spaargeld tot 440 duizend euro. Als je nu nog meer dan 30 duizend euro aan spaargeld hebt, betekent dit een flink voordeel.

Lees verder »

De prijzen van consumentengoederen- en diensten zijn in augustus met 2,8% gestegen. Volgens het CBS is dat iets meer dan in juli. Toen stegen de prijzen met 2,5.

Lees verder »

TCP Direct, het bedrijf dat als zzp-bemiddelaar optrad tussen freelancers en ING, is failliet. ING garandeert dat de zzp’ers wel gewoon betaald worden.

Lees verder »

De omzet van de Nederlandse zakelijke dienstverlening is in het tweede kwartaal van dit jaar met 6,2% gestegen. Wel is er een steeds groter personeelstekort.

Lees verder »

Zzp’ers die door ING in juni niet betaald hebben gekregen, doordat er financiële problemen waren bij de bemiddelaar, krijgen nu alsnog hun volledige vergoeding.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.