Een op de drie mensen is van plan om nog extra boodschappen te doen vóór 1 januari. Vanaf volgend jaar stijgen namelijk de prijzen door de verhoging van het btw-tarief.

Lees verder »

Vanaf 1 januari vervallen kleine pensioenen. Je hebt nog tot het einde van het jaar om deze uit te laten betalen of over te zetten naar een ander pensioen.

Lees verder »

Volgens het Centraal Planbureau (CPB) groeit de Nederlandse economie nog wel, maar wordt de groei steeds lager. De verwachting voor volgend jaar is 2,2%.

Lees verder »

Sinds 2008 daalt het aantal werknemers in de financiële dienstverlening ieder jaar. Volgens het CBS waren er in 2016 nog maar 212 duizend werkenden in de sector.

Lees verder »

Volgens economen van de Rabobank zal de groei van de Nederlandse economie de komende twee jaar, onder andere door de krappe arbeidsmarkt, dalen naar 1,7%.

Lees verder »

Vorige maand gingen er volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek in Nederland 278 bedrijven failliet. Dit zijn er 13 meer dan in oktober.

Lees verder »

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek zorgen hernieuwbare energie en energiebesparing, zoals zonne- en windenergie, voor een flinke banengroei.

Lees verder »

Er waren nog nooit zoveel kapperszaken in Nederland als nu. Sinds 2007 groeide het aantal kapsalons volgens het CBS van 17 duizend naar 27 duizend.

Lees verder »

Vanaf januari 2019 komt de Belastingdienst met een nieuw portaal voor ondernemers: Mijn Belastingdienst Zakelijk, speciaal voor zzp’ers en eenmanszaken.

Lees verder »

Uit onderzoek van Motivaction, in opdracht van ZZP Nederland, blijkt dat twee derde van de fulltime zzp’ers zelf vermogen opbouwt voor hun pensioen.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.