De vakantietijd is aangebroken, veel mensen trekken er op uit. Ga jij ook nog op vakantie? Vergeet dan niet om je btw-aangifte deze maand nog te regelen.

Lees verder »

De omzet in de detailhandel groeide in mei met 3,1%. Vooral in de non-food groeide de omzet, in de foodsector was er juist een kleine daling, meldt het CBS.

Lees verder »

Staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken wil met een nieuwe wet de positie van franchise-ondernemers, zoals Hema, Etos of Albert Heijn, versterken.

Lees verder »

Vanaf 1 januari gaat de bijtelling voor elektrische auto’s omhoog, van 4 naar 8%. Hierdoor proberen mensen nog snel dit jaar een elektrische auto aan te schaffen.

Lees verder »

Er moet een verbod komen op ongevraagde telefonische verkoop naar zzp’ers. Dat staat in het nieuwe wetsvoorstel van Staatssecretaris Keijzer (Economische Zaken).

Lees verder »

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft 41% van de Nederlandse zzp’ers geen maatregelen getroffen tegen arbeidsongeschiktheid.

Lees verder »

Er waren op afgelopen maandag, 1 juli 2019, 1.956.396 ondernemingen in Nederland. Als dit zo doorgaat, wordt voor het einde van het jaar de 2 miljoen bereikt.

Lees verder »

Steeds meer Nederland ondernemers zijn klaar voor de brexit. Volgens de KvK is 32% van de ondernemers goed voorbereid op het vertrek van het Verenigd Koninkrijk.

Lees verder »

Het vertrouwen van producenten in de Nederlandse industrie is deze maand verder afgenomen. Het cijfer daalde volgens het CBS van 4,7 in mei naar 3,3 in juni.

Lees verder »

De Belastingdienst gaat inspecteurs aannemen die bedrijven moeten controleren of ze zich wel aan de nieuwe regels voor het inhuren van zzp’ers houden.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.