Vanaf 2022 betaal je geen belasting meer over je spaargeld tot 440 duizend euro. Als je nu nog meer dan 30 duizend euro aan spaargeld hebt, betekent dit een flink voordeel.

Lees verder »

De prijzen van consumentengoederen- en diensten zijn in augustus met 2,8% gestegen. Volgens het CBS is dat iets meer dan in juli. Toen stegen de prijzen met 2,5.

Lees verder »

TCP Direct, het bedrijf dat als zzp-bemiddelaar optrad tussen freelancers en ING, is failliet. ING garandeert dat de zzp’ers wel gewoon betaald worden.

Lees verder »

De omzet van de Nederlandse zakelijke dienstverlening is in het tweede kwartaal van dit jaar met 6,2% gestegen. Wel is er een steeds groter personeelstekort.

Lees verder »

Zzp’ers die door ING in juni niet betaald hebben gekregen, doordat er financiële problemen waren bij de bemiddelaar, krijgen nu alsnog hun volledige vergoeding.

Lees verder »

In het tweede kwartaal van dit jaar is volgens het CBS het aantal mensen in de bijstand met 21 duizend gedaald, in vergelijking met het tweede kwartaal van 2018.

Lees verder »

Het toerisme is een steeds groter onderdeel van de Nederlandse economie. In 2018 werd er 87,5 miljard euro aan toerisme uitgegeven, 6,4% meer dan in 2018.

Lees verder »

De rechter in Amsterdam heeft bepaald dat de maaltijdbezorgdienst Deliveroo met terugwerkende kracht pensioenpremie moet afdragen voor haar medewerkers.

Lees verder »

De zelfstandigenaftrek, een van de aftrekposten voor zzp'ers, gaat de komende jaren naar beneden. Deze is nu nog 7280 euro en wordt verlaagd naar 5000 euro.

Lees verder »

Flexwerkers verdienen gemiddeld 48% minder per uur dan werknemers in vaste dienst. Volgens het CBS komt dit vooral door de verschillen in leeftijd en opleiding.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.