Het is de komende tijd opletten geblazen voor zzp’ers. Er zijn een aantal nieuwe wetten en regels in aantocht. Lees snel verder wat dit voor jou betekent.

Lees verder »

Vakbonden en werkgevers zijn het eens, er komen veranderingen aan op de arbeidsmarkt. Het flexwerken gaat flink beperkt worden.

Lees verder »

Hey ondernemer, opgelet. Het kabinet gaat de corona-steunpakketten met drie maanden verlengen. Wat dit precies betekent, lees je in dit artikel:

Lees verder »

Bruto- en nettoloon zijn lastige maar belangrijke termen. Je hebt er vast wel eens van gehoord en ze misschien ook wel toegepast in je eigen bedrijf. Maar weet jij nog wat ze precies inhouden?

Lees verder »

Vanaf vandaag zijn er weer heel wat Corona-maatregelen versoepeld. Nieuwsgierig naar alle versoepelingen? Lees dan snel verder.

Lees verder »

Stap jij ’s ochtends ook nooit de deur uit zonder je favoriete podcast? Tegenwoordig kun je het onderwerp zo gek niet bedenken of er is wel een podcast over gemaakt. In dit nieuwsbericht hebben wij de meest inspirerende podcasts over ondernemen en ondernemers voor je op een rijtje gezet.

Lees verder »

Ben je ondernemer en ben je in de betalingsproblemen gekomen door Corona? Vraag dan bijzonder uitstel van betaling aan of verleng het. Let op: dit kan tot en met 30 juni 2021!

Lees verder »

Het is vandaag Wereld Wachtwoord Dag. Een dag om even stil te staan bij jouw wachtwoorden, want hoe makkelijk zijn die te kraken?

Lees verder »

Je hebt nog maar een paar dagen om je aangifte inkomstenbelasting te doen. Lees snel verder.

Lees verder »

Je hebt nog maar een paar dagen om je btw-aangifte te doen. Lees snel verder.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.