Volgens CNV-voorzitter Limmen moet de kloof tussen flexwerkers en werknemers kleiner worden en moet iedere zzp’er verplicht worden een fatsoenlijke AOV hebben.

Lees verder »

Volgens een rapport van de Rabobank gaan de autobranche, horeca, recreatie en detailhandel volgend jaar profiteren van de stijgende binnenlandse consumptie.

Lees verder »

Van alle bedrijven die in 2010 zijn opgericht heeft 0,25% zich ontwikkelt tot extra snelle groeier. Deze ‘gazellen’ komen vooral voor in de horeca.

Lees verder »

Na alle ophef over de nieuwe modelcontracten deze week, laat staatssecretaris van Financiën Eric Wiebes weten dat er geen naheffingen en boetes zullen komen.

Lees verder »

Oppositiepartijen geloven niet meer in de modelovereenkomsten. Tweede Kamer debatteert donderdagavond met staatssecretaris Eric Wiebes (financiën) over Wet DBA.

Lees verder »

TOM overtreedt de regels voor terugbetaling en ontvangt een boete van een half miljoen euro. Dat meldt de Autoriteit Consument & Markt.

Lees verder »

Vrouwelijke zzp'er krijgt alsnog bevallingsuitkering. Rechtbank oordeelt dat het UWV het VN-Vrouwenverdrag heeft geschonden.

Lees verder »

Ruim de helft van de ondernemers gaf aan het begin van het derde kwartaal aan geen belemmeringen meer te ondervinden.

Lees verder »

Nederlandse economie groeit met 0,6 procent en een stijging van 35 duizend banen ten opzichte van het eerste kwartaal.

Lees verder »

Van alle bedrijven die meer dan één werknemer in dienst hebben, is 70 procent een familiebedrijf. In totaal telt Nederland 271.790 familiebedrijven.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.