Uit cijfers blijkt dat het producentenvertrouwen bijna niet is veranderd. Het vertrouwen daalde van 8,5 naar 8,2.

Lees verder »

De eerste acht maanden van dit jaar is de productie in de bouwsector met gemiddeld 5,5% gestegen. Steeds meer bedrijven hebben een tekort aan goed personeel.

Lees verder »

De afgelopen jaren is het aantal taxibedrijven sterk gegroeid. Er zijn vooral veel zzp’ers bijgekomen in de taxibranche, blijkt uit cijfers van het CBS.

Lees verder »

Zelfstandig ondernemers, zowel met als zonder personeel, zijn het meest tevreden over hun werk. Uitzendkrachten zijn juist het minst tevreden.

Lees verder »

Nederland is het land met het op een na beste pensioenstelsel ter wereld. Alleen Denemarken heeft volgens adviesbureau Mercer de pensioenen beter geregeld.

Lees verder »

Het consumentenvertrouwen is deze maand net zo hoog als in september. Consumenten zijn positief over de Nederlandse economie, meldt het CBS.

Lees verder »

Het nieuwe kabinet schaft de zzp-wet DBA af. Daarvoor in de plaats komt een ‘opdrachtgeversverklaring’, maar slechts weinig zzp’ers hebben vertrouwen in.

Lees verder »

Vrouwelijke zzp’ers die tussen 7 mei 2005 en 4 juni 2008 een kind hebben gekregen, krijgen nu definitief een zwangerschapsuitkering van 5.600 euro.

Lees verder »

Vrouwen melden zich vaker ziek dan mannen. In de leeftijdscategorie 25 tot 35 jaar is het aantal zelfs dubbel zo hoog, zo meldt het CBS.

Lees verder »

Vorige week werd het nieuwe regeerakkoord gepresenteerd. Met toch wel een paar belangrijke nieuwe regels voor zzp’ers. Maar wat betekent dit voor jou?

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.