Stichting Arbeidsongevallen heeft 28 april uitgeroepen tot Workers’ memorial day. Er zijn te veel arbeidsongevallen en slachtoffers worden slecht behandeld.

Lees verder »

Het producentenvertrouwen is deze maand verder gestegen. In maart stond volgens het CBS het cijfer nog op 7,8, in april steeg dit naar 8,3.

Lees verder »

In de eerste drie maanden van 2017 vroegen veel zzp’ers bijstand aan. Het aantal bijstandsaanvragen groeide volgens het IMK onverwacht met 12%.

Lees verder »

Afgelopen nacht steeg de Europese munteenheid flink in waarde. De euro steeg ruim 1% en was rond middernacht 1,087 dollar waard.

Lees verder »

Staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën laat uiterlijk begin juli weten of de wet DBA ook volgend jaar wordt uitgesteld.

Lees verder »

In de afgelopen drie maanden is de werkloosheid gedaald. 5,1 procent van de beroepsbevolking is op dit moment nog werkloos.

Lees verder »

Volgens onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) lag de exportafhankelijkheid van de Nederlandse industrie in 2015 op het hoogste punt.

Lees verder »

Het aantal verkochte woningen in maart is dit jaar met 34,4 procent gestegen ten opzichte van dezelfde maand een jaar geleden.

Lees verder »

Over 2 weken moet je btw-aangifte voor kwartaal 1 weer binnen zijn bij de Belastingdienst. En door de paas- en vakantiedrukte kom je hier misschien niet aan toe.

Lees verder »

Ga meer sparen

13 april 2017

Nederlanders sparen te weinig en lopen het risico in de financiële problemen te komen. Dat blijkt uit onderzoek van het Nibud.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.