Meer zzp’ers geven aan tevreden te zijn met hun werk dan werknemers in loondienst. Dit blijkt uit onderzoek van HR-dienstverlener ADP.

Lees verder »

De Nederlandse economie blijft ook dit jaar doorgroeien. Vorig jaar groeide de economie met 2% en ook dit jaar zal deze groei zo blijven.

Lees verder »

Op 30 april moet je je aangifte inkomstenbelasting hebben gedaan. Nog zo’n 3 weken dus. Denk je dat je het niet gaat redden? Vraag dan op tijd uitstel aan!

Lees verder »

De Nederlandse industrie groeide in februari met 5% ten opzichte van dezelfde maand in 2016. In januari was de stijging nog 1,5%. Dit meldt het CBS.

Lees verder »

De onderhandelingen tussen VVD, CDA, D66 en GroenLinks zijn in volle gang. Gisteren schoof SER-voorzitter Mariëtte Hamer om te praten over de arbeidsmarkt.

Lees verder »

In het eerste kwartaal van dit jaar zijn er 24% meer hypotheken aangevraagd. In de eerste drie maanden werden er 92.500 hypotheekaanvragen verzonden.

Lees verder »

De afgelopen 10 daalde het aantal fysieke winkels met 4500, maar steeg het aantal webwinkels met 27.000. In totaal waren er in 2016 127.800 winkels.

Lees verder »

Sinds vorige week is het officiële verzoek van de brexit ingediend. De gevolgen beginnen zich tonen. Wat zullen de economische gevolgen zijn voor Nederland?

Lees verder »

Het laatste kwartaal van 2016 daalde het detacheringswerk voor zzp’ers, als gevolg van de Wet DBA. De omzet van detacheringsbureaus daalde met 2%.

Lees verder »

De omzet van Nederlandse bloemisten steeg vorig jaar met 4,2%. In 2015 steeg de omzet nog met 3,6%. Er werden vooral meer bloemboeketten verkocht.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.