De Wet DBA lijkt geen invloed te hebben op het aantal startende ondernemers. Volgens ING Economisch Bureau nam het aantal starters in 2016 met 2% toe.

Lees verder »

De Wet DBA, het blijft de gemoederen bezighouden. Zelfstandigen Bouw, belangenbehartiger voor zzp’ers in de bouw, zegt een goed alternatief te hebben voor de wet.

Lees verder »

De overheid heeft 3 miljard euro over. Er is in 2016 3 miljard meer binnengekomen dan dat er is uitgegeven. Maar wat moet het nieuwe kabinet met dit geld doen?

Lees verder »

Het gaat weer een stukje beter met de Nederlandse economie. Deze maand stijgen alle onderdelen van een gezonde economie, zoals het consumentenvertrouwen.

Lees verder »

De zelfstandigenaftrek, samen met de startersaftrek dé belastingvoordelen voor kleinere ondernemers, zoals zzp’ers. Wat gaat er met deze aftrek gebeuren?

Lees verder »

Donderdag gaan VVD, CDA, D66 en GroenLinks gezamenlijk overleggen of er een mogelijkheid is om een coalitie te vormen. Wat kan dit kabinet voor zzp’er betekenen?

Lees verder »

Het consumentenvertrouwen is ook deze maand weer flink gestegen. Het cijfers stijgt in maart met 2 punten naar 16, het hoogste punt in bijna 10 jaar.

Lees verder »

Zzp’ers hebben moeite met de juiste balans te vinden tussen werk en privé. Dit blijkt uit promotieonderzoek van Anne Annink aan de Erasmus Universiteit.

Lees verder »

De afgelopen drie maanden is de werkloosheid in Nederland verder afgenomen. Het aantal mensen met een betaalde baan nam toe, naar 8,5 miljoen.

Lees verder »

De omzet van de detailhandel steeg in januari met 5% in vergelijking met januari 2016. De online omzet steeg zelfs met 17%. Dat meldt het CBS.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.