Vorige maand daalde het aantal faillissementen naar 259. Dat is het laagste punt sinds begin 2008, net voordat de economische crisis begon.

Lees verder »

Bedrijven betalen hun facturen sneller dan een jaar geleden. Gemiddeld wordt er binnen 40,3 dagen betaald. Vorig jaar was dit nog bijna 42 dagen.

Lees verder »

Het aantal werkenden in Nederland is weer op het peil van voor de crisis. Bovendien stijgt het aandeel zzp’ers, maar ook de werkloosheid groeit.

Lees verder »

Steeds minder mensen in loondienst zijn bezorgd om hun werk. Vorig jaar maakte 24% van werkenden zich zorgen het behoud van hun baan.

Lees verder »

Het aantal banen in de detailhandel kunnen met 12% stijgen als de regels voor personeel worden aangepast. Dat blijkt uit onderzoek van INretail.

Lees verder »

Het gaat goed met de economie van de eurolanden. Vooral in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk draait de economie op volle toeren.

Lees verder »

Maaltijdbezorgdienst Deliveroo gaat alleen nog maar met zzp’ers werken. Het lijkt erop dat er niet geleerd wordt van fouten van PostNL vorig jaar.

Lees verder »

Gezocht bij Rijkswaterstaat: een zzp’er voor 2 maanden, met daarin een onbetaalde inwerkperiode van 2 weken. Het moet niet gekker worden.

Lees verder »

In het eerste kwartaal van 2017 groeide het aantal zzp’ers met 1%. Er zijn nu ruim 890 duizend zzp’ers, waarvan 222 duizend parttime.

Lees verder »

Drie zzp-organisaties schreven een brief aan Edith Schippers met plannen voor de arbeidsmarkt. Met onder andere meer fiscale voordelen voor zzp’ers.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.