Kleine ondernemers, zoals zzp’ers, worden steeds vaker opgelicht. In 2016 werden er zo’n 1 miljoen fraudegevallen gemeld, vijf keer zoveel als in 2013.

Lees verder »

Steeds meer particulieren leasen een auto. Na het zakelijk leasen, wordt private lease steeds populairder. Dat meldt de Vereniging van Nederlandse autoleasemaatschappijen.

Lees verder »

Consumenten zijn ook deze maand erg positief over de Nederlandse economie. Het cijfer consumentenvertrouwen staat op 14, het hoogste punt in bijna 10 jaar.

Lees verder »

Het vertrouwen van Nederlandse ondernemers is op dit moment erg hoog. Het cijfer dat dit vertrouwen uitdrukt staat op 14,7, het hoogste punt sinds 2008.

Lees verder »

De economie en arbeidsmarkt groeien en steeds minder mensen verliezen hun werk. Vooral bij flexwerkers daalde het aantal werknemers dat hun baan verliezen.

Lees verder »

Een meerderheid van de Tweede Kamer stemde gisteren voor een wet die bedrijven verplicht binnen 60 dagen hun leveranciers, zoals mkb’ers en zzp’ers, te betalen.

Lees verder »

Bijna een op de vijf zzp’ers heeft te maken met een opdrachtgever die liever geen zzp’ers meer inhuurt. Dit blijkt uit een rapport van de Kamer van Koophandel.

Lees verder »

De langdurige werkloosheid is vorig jaar gedaald, ook onder 55-plussers. Dit is voor het eerst in 8 jaar, zo meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Lees verder »

Nederland uit de Europese Unie, volgens onderzoekers van de Rabobank zou dat rampzalig zijn. Er zijn de komende jaren 4 scenario’s mogelijk voor de EU.

Lees verder »

Het aantal Nederlanders dat onder de armoedegrens leeft is gelijk gebleven, ondanks dat de economie groeit. Dat blijkt uit cijfers van CBS over 2015.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.