Steeds meer kleine bedrijven gaan weer investeren. Dit komt door het groeiende ondernemersvertrouwen en omdat de meeste bedrijven er financieel beter voor staan.

Lees verder »

Ondernemers in de bouw zijn volgens het CBS optimistisch over de komende maanden. De meeste bouwbedrijven verwachten meer personeel aan te nemen.

Lees verder »

Er dreigt een tekort aan nieuwe kantoren. Vooral in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn er op korte termijn te weinig kantoren beschikbaar.

Lees verder »

Het uurtarief van zzp’ers is dit jaar licht gedaald ten opzichte van vorig jaar. Het gemiddelde uurloon van een zzp’er zakte met € 1,- naar € 43,-.

Lees verder »

Diverse partijen hebben gereageerd op de plannen van D66. Partijleider Pechtold presenteerde afgelopen vrijdag een plan om meer werknemers in vaste dienst te krijgen.

Lees verder »

Zzp’ers met een huurwoning mogen de huurkosten als fiscale aftrekpost opvoeren. Dat blijkt uit een uitspraak van de Hoge Raad.

Lees verder »

Winkeliers hebben het kort geding over de tariefverlaging van PostNL verloren. Het postbedrijf verlaagde in juli de tarieven voor winkeliers.

Lees verder »

Volgens het CBS is de werkloosheid de afgelopen twee jaar sterk gedaald in de leeftijdscategorie van 25- tot 30-jarigen, van 7,3% in 2014 naar 5% dit jaar.

Lees verder »

Het ondernemersvertrouwen blijft volgens het CBS positief. Ondernemers zijn sinds begin 2014 positief gestemd over hun omzet en de Nederlandse economie.

Lees verder »

Het tweede kwartaal van dit jaar is het aantal banen gestegen met 38.000. Vooral banen voor werknemers nam toe, banen voor zelfstandigen namen juist af.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.