De omzet van de detailhandel steeg in juni met 1,7%. Volgens het CBS groeide de omzet in zowel de food als de non-food, vooral online.

Lees verder »

Volgens het CPB gaat de Brexit leiden tot een rem op de economische groei van Nederland. De Nederlandse economie groeit dit jaar met 1,7%, in 2017 met 1,6%.

Lees verder »

Het aantal zzp’ers met een korte werkweek is flink gegroeid. Tussen 2004 en 2015 steeg het aantal zzp’ers die minder dan 12 uur per week werken van 76.000 naar 112.000.

Lees verder »

De productie van de Nederlandse industrie is in juni 1,6% gegroeid ten opzichte van juni 2015. Het gaat hier om de gemiddelde dagproductie.

Lees verder »

Vorige maand zijn er 5% minder bedrijven gestart dan in juli vorig jaar. Volgens de Kamer van Koophandel kwamen er in juli 12.985 bedrijven bij.

Lees verder »

De prijzen van goederen en diensten zijn volgens het CBS afgelopen maand gedaald. Het is voor het eerst sinds 1987 dat in Nederland de prijzen dalen.

Lees verder »

Winkeliers met een pakketpunt van PostNL eisen meer geld van het postbedrijf. Ze spannen een kort geding aan, zegt branchevereniging VVP in het NOS Radio 1 Journaal.

Lees verder »

Het consumentenvertrouwen in Nederland blijft hoog. Volgens het CBS is de Nederlandse consument structureel positiever dan het EU-gemiddelde.

Lees verder »

Vakbond FNV Bouw start een meldpunt om misstanden in de bouw aan het licht te brengen. Bouwvakkers kunnen hier anoniem gevaarlijke situaties op de bouwplaats melden.

Lees verder »

Volgens het CBS is het aantal snelgroeiende bedrijven vorig jaar met 10% toegenomen. Deze stijging volgde op een jarenlange daling.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.