Het Bureau voor Intellectuele Eigendom van de Europese Unie (EUIPO) geeft aan dat Europese bedrijven hierdoor 83 miljard euro aan omzet mislopen.

Lees verder »

Een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp’ers, het blijft een discussiepunt. Nu is er AOV 100 euro beschikbaar, maar is dat een oplossing?

Lees verder »

Het versoepelen van de regels in de binnenstad is goed voor de economie. Dat is de belangrijkste conclusie van een proef die in 12 gemeentes werd gehouden.

Lees verder »

Sinds de discussie over de oplossing rondom de zzp-wet zijn steeds meer werkgevers- en werknemersverenigingen uit elkaar gegroeid.

Lees verder »

De verkoop van broodjes, friet en frikandellen steeg het afgelopen kwartaal naar een recordhoogte. Dit blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Lees verder »

Uit onderzoek van de KvK blijkt dat veel zzp’ers onzeker zijn over hun financiële kennis. Vooral over de winst die ze kunnen halen en hun financiële toekomst.

Lees verder »

Goed nieuws: vanaf 1 december kunnen zzp’ers makkelijker een Nationale Hypotheek Garantie (NHG) aanvragen. Hierdoor krijgen ze sneller een hypotheek.

Lees verder »

Het gaat goed met de bouw. Afgelopen kwartaal was de bouwsector de snelst groeiende bedrijfstak. De omzet stijgt volgens het CBS al acht kwartalen op rij.

Lees verder »

De Wet DBA is uitgesteld tot 2018. Wat betekent dit? En wat moet er nu gebeuren? Verschillende organisaties voor zzp’ers zijn duidelijk: de wet moet van tafel.

Lees verder »

De Wet DBA wordt volgend jaar niet gehandhaafd, maar wordt uitgesteld tot 2018. Dit lijkt goed nieuws, maar volgens Michael Page blijft de onzekerheid bestaan.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.