De zzp-wet DBA is uitgesteld. Door de aanhoudende kritiek en problemen rondom de wet heeft staatssecretaris Wiebes besloten de DBA in de ijskast te zetten.

Lees verder »

De afgelopen jaren nam het aantal zzp’ers flink toe. Maar nu is deze groei plotseling tot stilstand gekomen. Dit blijkt uit onderzoek van het CBS.

Lees verder »

Het verschil tussen werknemers met een vast contract, zzp’ers en flexwerkers is te groot. Dat zegt het CPB in een rapport Flexibiliteit op de arbeidsmarkt.

Lees verder »

Vakbond FNV wil dat staatssecretaris Eric Wiebes (Financiën) de Wet DBA versoepelt. Te veel succesvolle zzp’ers zijn de dupe van de wet.

Lees verder »

Volgens het CBS verbetert het economisch beeld in Nederland steeds verder. De zogenaamde Conjunctuurklok staat op het hoogste punt in de afgelopen jaren.

Lees verder »

Grote opdrachtgevers zijn angstig geworden door de Wet DBA. Steeds meer opdrachtgevers kiezen daarom voor payroll en uitzendwerk of huren geen zzp’ers meer in.

Lees verder »

Prijzen stijgen weer

11 november 2016

De prijzen zijn de afgelopen maand weer gestegen. De inflatie steeg volgens het CBS met 0,4% in oktober. Dat is de hoogste prijsstijging in ruim een half jaar.

Lees verder »

Wat niet ging gebeuren, gebeurde toch. Donald Trump is president van de Verenigde Staten. Het volgende succesvolle hoofdstuk in het leven van Trump.

Lees verder »

Staatsecretaris Wiebes belooft extra aandacht te geven aan het oplossen van de problemen rondom zzp’ers. Wiebes reageerde dinsdag op vragen van het CDA.

Lees verder »

Terwijl de groep zzp’ers steeds groter wordt, wordt de aandacht van zzp’ers voor hun pensioen steeds kleiner. Slechts een derde denkt überhaupt aan pensioen.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.