Ben je ondernemer en zit jouw bedrijf door de coronacrisis in de betalingsproblemen? Vraag dan nog tot en met 30 september 2021 bijzonder uitstel van betaling aan of verleng het.

Lees verder »

Nu we weer mogen blijkt uit onderzoek dat we lang niet allemaal staan te springen om weer volledig terug te keren naar kantoor.

Lees verder »

Consumenten zijn op dit moment (juni 2021) een stuk positiever over de economie en koopbereidheid, dan een maand geleden.

Lees verder »

Het heeft even geduurd, maar de kantoren van de Belastingdienst zijn weer open. Lees er hier alles over.

Lees verder »

Het is de komende tijd opletten geblazen voor zzp’ers. Er zijn een aantal nieuwe wetten en regels in aantocht. Lees snel verder wat dit voor jou betekent.

Lees verder »

Vakbonden en werkgevers zijn het eens, er komen veranderingen aan op de arbeidsmarkt. Het flexwerken gaat flink beperkt worden.

Lees verder »

Hey ondernemer, opgelet. Het kabinet gaat de corona-steunpakketten met drie maanden verlengen. Wat dit precies betekent, lees je in dit artikel:

Lees verder »

Bruto- en nettoloon zijn lastige maar belangrijke termen. Je hebt er vast wel eens van gehoord en ze misschien ook wel toegepast in je eigen bedrijf. Maar weet jij nog wat ze precies inhouden?

Lees verder »

Vanaf vandaag zijn er weer heel wat Corona-maatregelen versoepeld. Nieuwsgierig naar alle versoepelingen? Lees dan snel verder.

Lees verder »

Stap jij ’s ochtends ook nooit de deur uit zonder je favoriete podcast? Tegenwoordig kun je het onderwerp zo gek niet bedenken of er is wel een podcast over gemaakt. In dit nieuwsbericht hebben wij de meest inspirerende podcasts over ondernemen en ondernemers voor je op een rijtje gezet.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.