In 2018 zijn koopwoningen 9% duurder geworden in vergelijking met 2017. Wel daalde het aantal verkochte woningen volgens het CBS met 9,7%, naar 218 duizend.

Lees verder »

De koopkracht van mensen in loondienst stijgt harder dan die van zzp’ers. De lagere belastingen die sinds 1 januari gelden weegt niet op tegen de stijgende kosten.

Lees verder »

In meer dan de helft van de grootste gemeenten in Nederland worden zzp'ers met schulden niet goed geholpen. Dit was het geval bij 24 van de 44 gemeenten.

Lees verder »

De consumptie van Nederlandse huishoudens is afgelopen november met 2% gestegen, ten opzichte van november 2017. Wel is het vertrouwen een stuk lager.

Lees verder »

Als je zaken doet met het Verenigd Koninkrijk moet je voor 29 maart 2019 je zaken geregeld hebben, zoals nieuwe vergunningen. Ben jij al klaar voor brexit?

Lees verder »

De Nederlandse detailhandel groeide volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek afgelopen november met 4,1% ten opzichte van dezelfde maand in 2017.

Lees verder »

In 2018 zijn er volgens het CBS 3.144 Nederlandse bedrijven failliet gegaan. Dit is 4% lager dan in 2017 en zelfs het laagste aantal van deze eeuw.

Lees verder »

De Nederlandse industrie produceerde afgelopen november 2,1% meer dan in november 2018. Dit meldt het CBS. Vooral de productie van metaal is gegroeid.

Lees verder »

Online boekhoudpakket e-Boekhouden.nl heeft Ficsus.nl overgenomen. Voor bestaande klanten verandert er niets, Ficsus.nl blijft in de huidige vorm bestaan.

Lees verder »

Het aantal bedrijven is vorig jaar met ruim 82 duizend toegenomen. In totaal zijn er nu ruim 1,9 miljoen Nederlandse bedrijven, waarvan 1.2 miljoen zzp’ers.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.