Vandaag weer een persconferentie over de huidige coronasituatie. De besmettingen lopen wederom op. Tijd om in te grijpen volgens het kabinet. Lees snel verder:

Lees verder »

Webwinkelverkopen ‘normaliseren’ na bizarre bestelstijgingen tijdens de coronacrisis. Lees er hier meer over:

Lees verder »

De werkloosheid is in de maand september weer wat gedaald. Volgens het (CBS), Centraal Bureau voor de Statistiek is het die maand duizenden mensen gelukt om weer aan het werk te gaan.

Lees verder »

Mensen verdienen te veel voor een woning. Wat zeg je? Dat kan toch niet? Toch is het zo. Lees verder en kom erachter hoe dit zit.

Lees verder »

Het is Diversity Day. Op deze dag staan we stil bij een steeds diversere en inclusievere wereld. Want, pas als jij jezelf kunt zijn, kun je je talent helemaal benutten.

Lees verder »

Het kabinet wil dat er een plafond komt voor contante betalingen in Europa. “Het is nodig dat het witwassen van crimineel geld wordt aangepakt”, aldus Wopke Hoekstra. Lees er hier meer over:

Lees verder »

Gisteren was het weer zover, de persconferentie rondom het coronavirus. Wie had gedacht dat we zo lang in deze pandemie zouden zitten? In dit nieuwsbericht lees je de belangrijkste punten.

Lees verder »

De KvK meldt dat er in augustus van dit jaar minder mensen een bedrijf startten in Nederland dan in dezelfde maand vorig jaar. Onder andere door coronacrisis-problemen startten minder mensen een eigen onderneming.

Lees verder »

In kwartaal twee van dit jaar bezochten meer dan acht miljoen toeristen een Nederlandse verblijfsaccommodatie. Komen we langzaam weer op het niveau van voor de pandemie?

Lees verder »

Doe jij aan Bitcoins? Voor het eerst sinds half mei is de Bitcoin weer meer waard.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.