Zzp’ers krijgen een eigen inlog voor overheidsdiensten, zoals de KvK en Belastingdienst. Dit systeem heet eHerkenning en lijkt op DigiD.

Lees verder »

Morgen overlegt de Kamercommissie Financiën over de Wet DBA. De wet werd begin deze maand voor de tweede keer uitgesteld.

Lees verder »

Nederlandse ICT-bedrijven hebben een goede periode achter de rug. De ICT-sector deed het beter dan de Nederlandse economie in zijn geheel.

Lees verder »

De economie groeit verder door, dit jaar met 2,4% en volgend jaar met 2%. De werkloosheid daalt ook. Maar de lonen stijgen niet door. Dit meldt het CBS.

Lees verder »

Vorige maand is de prijs van koopwoningen met 7,8% gestegen. Dit is de grootste stijging sinds maart 2002. De prijzen stijgen nu al ruim 3 jaar op rij.

Lees verder »

Wat een warmte hè? Heerlijk toch, als je aan het water kunt liggen. Maar wij moeten gewoon werken. Hoe zorg je dat je het volhoudt? Hou je aan een hitteplan.

Lees verder »

Het aantal cafés neemt al jaren af. In 2013 waren er nog 11.570, nu nog maar 10.720. Het aantal restaurants en cafetaria’s stijgt juist wel.

Lees verder »

Komende dagen gaan we het halen, hittegolf in Nederland. Eindelijk zomer! Maar wat ga jij doen deze zomer? De hele tijd doorwerken? Of toch op vakantie?

Lees verder »

Zzp’ers pesten?

16 juni 2017

Veel negatief nieuws over zzp’ers de laatste tijd. Zzp’ers betalen geen belasting, zzp’ers bouwen geen pensioen op. Het zzp-pesten is begonnen.

Lees verder »

Veel zzp’ers, vooral de middeninkomens, bouwen te weinig pensioen op. Daardoor lopen ze het risico in financiële problemen te komen als ze stoppen met werken.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.