Gisteren was het Prinsjesdag. De belangrijkste maatregelen voor ondernemers op een rij.

Lees verder »

De Belastingdienst gaat meer mensen inzetten om de overeenkomsten te beoordelen om de onzekerheid bij zzp'ers versneld aan te pakken.

Lees verder »

Het tweede kwartaal kampte Nederland met een stijging van de arbeidskosten, maar deze was minder sterk dan in het eerste kwartaal.

Lees verder »

De koopkracht in Nederland is voor het twee jaar op rij gestegen. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. Afgelopen jaar steeg de koopkracht met 1,1%.

Lees verder »

Gistermiddag was er hoorzitting in de Tweede Kamer over de ontwikkeling van lonen in Nederland. De zorg om de arbeidsmarkt onder experts is groot.

Lees verder »

Vakbond CNV heeft in een persbericht gezegd dat het groeiend aantal zzp’ers niet goed is voor de lonen. ZZP Nederland spreekt van een hetze tegen de zzp’er.

Lees verder »

Steeds meer Nederlanders werken als zzp’ers of flexwerker. In de afgelopen tien jaar groeide het percentage van deze groep van 24% naar 34%.

Lees verder »

De wet DBA, die is ingesteld na de afschaffing van de VAR, werkt niet goed. Dat zei VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra vrijdag tijdens een bijeenkomst van ONL.

Lees verder »

Afgelopen maand is het aantal faillissementen gedaald naar het laagste punt sinds de crisis. In augustus gingen volgens het CBS 282 bedrijven failliet.

Lees verder »

De omzet van groothandels blijft stijgen. Voor het vierde kwartaal op rij waren de opbrengsten hoger dan het jaar daarvoor. Dit meldt het CBS.

Lees verder »
Partner
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, blogs en tips voor zzp'ers.

Vul je e-mailadres in en ga 1 jaar gratis boekhouden en factureren, met e-Boekhouden.nl.

De nieuwsbrief verschijnt maximaal 1 keer per week.